Voortgang BSO De Keet in Sint Maarten

ingevoerd op 13-10-2008

Voortgang BSO De Keet
De afgelopen periode is er onduidelijkheid ontstaan over het voortbestaan van BSO De Keet in Sint Maarten. Na besprekingen met Paul de Betue van De Keet kwam vorige week het verlossende woord:
‘Wij hebben besloten dat we zeker door gaan met de BSO in St. Maarten. We hebben voldoende kinderen voor de dinsdag en donderdag. Zoals het er nu uitziet gaat de maandag ook open.
De aankomende periode zullen wij de locatie nog meer opleuken (speelmateriaal) en meer samenwerking gaan zoeken met verenigingen. Tennis, voetbal, handbal, muziek en theater- workshops staan bij ons hoog op het verlanglijstje.

Als het mee zit, kunnen we 1 december ’08 starten met de donderdag en bij voldoende kinderen ook op maandag.
Op 7 en 8 oktober sturen wij een mail naar ouders die al staan ingeschreven bij ons of die aan hebben gegeven gebruik te willen maken van de opvang in St. Maarten.

Zondag 12 oktober ‘08 komt er een artikel in de zondagscourant en een advertentie. In week 42 zorgen we ook voor promotiemateriaal op de scholen (dit hangt af van onze drukker).

Een positieve ontwikkeling waar wij heel blij mee zijn. Voor informatie kunnen jullie contact opnemen met Paul de Betue (tel. 0226-720207).

 
Met vriendelijke groet,
Paul, Monique en Dicky,
BSO De Keet’