Taxi Schoorl & Vliegtaxi behalen TX-Keurmerk

ingevoerd op 23-3-2009

Vorige week is na een interne audit (2 dagen van vragen en contrôles) door het KIWA, aan Taxi Centrale Schoorl B.V. te Heerhugowaard, het TX Keurmerk verleend.

Het professioneel personenvervoerbedrijf, actief op o.a. het gebied van Schiphol taxi vervoer, leerlingenvervoer en groepsvervoer, heeft voldaan aan alle kwaliteitseisen die aan het behalen van dit certificaat gesteld worden en directeur Cees Zeeman is dan ook meer dan trots op dit behaalde resultaat en heeft inmiddels al zijn medewerkers/-sters bedankt voor hun inzet.

Het TX-Keur is het kwaliteitskeurmerk in de sector taxivervoer. Dit keurmerk geeft opdrachtgevers de garantie dat ze te maken hebben met een taxionderneming die voldoet aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid. Taxibedrijven die gecertificeerd zijn met het TX-Keur committeren zich bewust aan deze eisen. Zij komen hiermee tegemoet aan de behoeften van opdrachtgevers, maar zeker ook aan de behoeften van de consument.

De wagens uit het wagenpark van het bedrijf, al bekende verschijningen op Noordholland’s wegen, met hun blauwe logo op witte achtergrond, zullen er over enkele weken nog mooier bijrijden, wanneer het Certificaat met bijbehorende stickers wordt afgeleverd op de Hectorlaan.

Voor meer info over TX-Keurmerk kunt u kijken op www.tx-keur.nl
Vliegtaxi dé Schipholtaxi Vliegtaxi dé Schipholtaxi
TX-Keur logo TX-Keur logo