Update: huizen presentatie, fase II doorgevoerd

Nieuwe Makelaar Wonen Module online

Donderdag 13 januari 2011 is er een tweede update doorgevoerd aan de presentatiekant van de Makelaar Wonen module. Zo is het zoeksysteem in de Sidebar verder uitgebreid met extra filter mogelijkheden, wordt een woning getoond in de Google maps locatie en zijn er overlay opties bijgekomen.
 
Extra filter mogelijkheden
In de Sidebar van iedere standaardsite en Sitehand kan er binnen het zoeksysteem gefilterd worden op huizen die nieuw - of gewijzigd zijn, verkocht of verkocht o.v. Deze opties zijn er bijgekomen naast de filter opties die er al waren zoals filteren op plaats.

Overlays of tekst
Wanneer uw klant gebruik maakt van een Ziber Sitehand in combinatie met een Makelaar Wonen Module zijn er diverse overlays beschikbaar gekomen. De beschikbare overlays zoals, verkocht, nieuw aanbod, verkocht onder voorbehoud, openhuis enz. zijn grafische elementen en vallen netjes over de foto van de woning. Deze grafische elementen zijn door u als Ziber Grafisch Partner in te stellen zodat deze passen in de lijn van de website.

Let op! Wanneer uw klant gebruik maakt van een Standaardsite zijn er geen overlays beschikbaar, maar worden de diverse opties als tekst weergegeven bij de woning.
 
Google Maps
Bij de details van iedere woning wordt de locatie weergegeven in Google maps. Deze presentatie wordt getoond in de Sidebar van de website.

Downloads
Wanneer uw klant gebruik maakt van een download module om zo beschikbare PDF bestanden van de woning aan te bieden kunnen deze PDF bestanden worden getoond bij de omschrijving van de woning of in de Sidebar van de website.

Voor meer informatie over de vernieuwingen in de Makelaar Wonen Module kunt u contact opnemen met Ziber door een e-mail te sturen aan support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl). Voor het instellen en aanmaken van de beschikbare grafische elementen kunt u als Ziber Grafisch Partner inloggen in de Ziber Design Software.
Update: huizen presentatie, fase II doorgevoerd Update: huizen presentatie, fase II doorgevoerd
Google maps locatie per woning in de makelaar wonen module Google maps locatie per woning in de makelaar wonen module
Overlays mogelijk in Ziber Sitehand Overlays mogelijk in Ziber Sitehand