Sportieve dag Schager Basisscholen

ingevoerd op 6-6-2011

Dinsdag  31 mei organiseerde Sportservice Schagen voor de vierde keer de Gemeentelijke schoolsportdag voor alle groep 8 leerlingen uit Schagen. In zowel recreatiegebied de Wiel als ook zwembad de Wiel werden diverse uitdagende en spannende activiteiten ondernomen.  De sportdag werd mede mogelijk gemaakt door zwembad de Wiel en studenten van het ROC Den Helder.

Voor het vierde jaar organiseerde Sportservice Schagen voor alle leerlingen uit groep 8 van de Schager basisscholen, een sportdag in het teken van samenwerken. Deze sportdag vond plaats in zowel recreatiegebied de Wiel als ook zwembad de Wiel. Er waren diverse uitdagende onderdelen uitgezet. Deelnemende scholen waren de Vogelweid, de Ark, de Rank, de Keerkring, de Niko Tinbergen, de Wegwijzer en beide locaties van de Julianaschool.

Alle spelen stonden in het teken van samenwerken. Hiertoe werden twee verschillende scholen samen ingedeeld bij een onderdeel. Al samenwerkend werden er zo vlotten gebouwd en gevaren, een funparcours afgelegd met 4 persoons-skilatten, 4-persoons zaklopen en een 4-persoons skippybalk en stonden er activiteiten als waterpolo, bouncebal, glijbaanglijden en kanovaren op het programma.
Ondanks het wat regenachtige begin, kijkt Sportservice Schagen terug op een zeer geslaagde dag. Foto’s van de sportdag worden gepubliceerd op de hyvespagina van Sportservice Schagen (http://sportserviceschagen.hyves.nl).

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Anouschka Terpstra, tel. 0224 – 214 774.