Bijna 2400 euro voor Duchenne Heroe Dennis

Van der Molen zeer gelukkig met bijeengebracht bedrag!

”De opzet is volledig gelukt” zegt een lachende Hermien van der Laar, de drijvende kracht achter het Ducenne project van de Regenboogschool. Voor Dennis van der Molen, de vader van Mees uit groep 1, haalde de school uiteindelijk door te hollen en te zwemmen bijna 2400 euro op voor Ducenne, de teller stond bij de start al op 1600. Dennis, die de kinderen kwam ondersteunen, rijdt in september mee aan de Mountainbike marathon Ducenne Heroes. Het inschrijfgeld bedraagt 2500 euro, daarvan was het leeuwendeel reeds binnen dus met deze fantastische bijdrage van alle leerlingen van de Regenboogschool komt de teller bijna 2x hoger uit, wat een prestatie!

En de prestatie werd ook fysiek geleverd. De onderbouw holde fanatiek rondjes op het sportveld, de middenbouw holde zich in het zweet om de school en het buurthuis terwijl de bovenbouw in zwembad de Veersloot baantjes trok.
Dennis gaf het startschot bij de renners en wethouder Myrthe Scheltema de Heere deed hetzelfde bij de zwemmers. Wat een mooie dag zo vlak voor de zomervakantie.
ruim 1600 euro is de opbrengst ruim 1600 euro is de opbrengst
Dennis is blij met de Regenboogschool Dennis is blij met de Regenboogschool
Dennis geeft het startschot Dennis geeft het startschot
Alweer een rondje voor Tijmen van groep 1 Alweer een rondje voor Tijmen van groep 1
Myrthe Scheltema de Heere geeft startschot Myrthe Scheltema de Heere geeft startschot
Dennis op zijn fiets als een vis in het water Dennis op zijn fiets als een vis in het water
Zwemmen voor geld Zwemmen voor geld
Het ging snel, heel snel! Het ging snel, heel snel!