Knuffels voor Roemeense weeskinderen

We hebben weer een berichtje ontvangen van Ruud van de Kerkhof uit Den Helder. Na de aanschaf van nieuwe Dinto tenues zijn de ”oude” naar Ruud gegaan en zoals iedereen op zijn website kan lezen, heel goed terecht gekomen in Roemenië. In 2011 heeft hij al Dinto shirts uitgedeeld en ook bij zijn laatste reis heeft hij opnieuw kinderen blij gemaakt met ”onze” shirts.
Hij zou nu graag knuffels e/o klein speelgoed willen inzamelen om dit tijdens zijn volgende reis te kunnen uitdelen aan kinderen die echt niets hebben. Hierbij dus een oproep om zolder en kasten eens na te lopen en overtollige nog nette, schone knuffels in te leveren. Dit kan door Ruud een mailtje te sturen  klik hier (mailto:rudani@quicknet.nl)  hij haalt ze dan op. Knuffels kunnen ook gebracht worden bij de fam. Breeuwer Schelphoek Zuid 30 Warmenhuizen

Als er clubs zijn die overtollige spullen kwijt willen denk dan eens aan Ruud en zijn stichting Maak Roemenië Blij. Kijk op de site voor alle informatie.  klik hier (http://www.maakroemenieblij.nl)
2012 Dintoshirts in Roemenië 2012 Dintoshirts in Roemenië