Open dagen 23 & 24 maart Infocentrum te Schagen

ingevoerd op 21-3-2013

Schagen – Speciaal voor iedereen die verbouwplannen heeft of een nieuw huis wil laten bouwen heeft VBK Noord-West BV een Infocentrum ingericht. In deze showroom van 180 m2, gevestigd aan de Witte Paal 108,  zijn bijna alle onderdelen van een woning te bekijken. Op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart zijn de deuren van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend. Tijdens de open dagen wordt er 10% korting gegeven op iedere offerte.

In het Infocentrum staan diverse modelopstellingen van onder andere een complete aanbouw, dakkapel, prefab badkamer, warmtepomp en gevelbekleding. Er wordt uitleg gegeven hoe wij een traditionele aanbouw in slechts drie dagen realiseren. Op deze aanbouw in drie dagen en de dakkapellen wordt een laagste prijsgarantie gegeven. Bezoekers kunnen ook bij het Infocentrum terecht voor onder andere  inbraakpreventie, zonwering, vloeren, ramen, kozijnen en deuren. Het Infocentrum is een initiatief van een aantal regionale partners en is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Kom zaterdag 23 of zondag 24 maart kijken
Op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart organiseren wij open dagen. Van 10:00 uur tot 16:00 uur is iedereen welkom. Het Infocentrum is te vinden aan de Witte Paal 108. Alleen tijdens de open dagen kunnen de bezoekers profiteren van een eenmalige korting van 10% op alles! Een verbouwing wordt nu extra aantrekkelijk omdat de BTW op arbeidsuren tijdelijk is verlaagd naar 6%. Een beter moment om te verbouwen (groot of klein) is er niet!
Infocentrum Schagen Infocentrum Schagen