Spaargeld investeren in eigen woning

21% wil spaargeld investeren

Door de economische crisis houdt de consument de hand op de knip. We sparen meer dan ooit. Toch blijkt uit het WoonOmnibus onderzoek van USP Marketing Consultancy dat 21% van de consumenten met spaargeld dit jaar wil investeren in de eigen woning.

Het zijn met name geplande onderhoudswerkzaamheden waar het spaargeld aan wordt besteed, maar ook in renovatie van de woning. Verhuizen is in veel gevallen een te kostbare of onmogelijke optie door de vastgelopen woningmarkt. Een investering in bijvoorbeeld een dakkapel levert de gewenste extra ruimte en wooncomfort in mum van tijd voor een aantrekkelijke prijs.

Wanneer u besluit uw spaargeld te investeren in de woning, kies voor kwaliteitsproducten van een betrouwbare specialist. Ruiter Dakkapellen is dé dakkapellen specialist van Nederland. Een Ruiter dakkapel transformeert uw zolder in een volwaardige etage en levert een hogere woningwaarde op in de toekomst. Onze dakkapellen zijn opgebouwd uit A-merk materialen en worden geproduceerd en geplaatst door vakmensen. Ga naar de dakkapel voorbeelden (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-9402/pagina/voorbeelden.html) en ervaringen van anderen voor inspiratie.
Spaargeld investeren in een Ruiter dakkapel Spaargeld investeren in een Ruiter dakkapel