Samsung Galaxy S5 verkrijgbaar vanaf 11 april bij Phone House - Beemster Schagen

Live demo van de Galaxy S5 bij Phone House - Beemster Schagen

Live demo van de Galalxy S5 bij Phone House - Beemster Schagen...

Samsung onthult de GALAXY S5 en de nieuwe Gear serie.
Op maandag 24 februari heeft Samsung de GALAXY S5 smartphone gelanceerd. Er valt van alles te onderzoeken met nieuwe features zoals de baanbrekende 16 megapixel camera, S-Health 3.0 en de nieuwe Finger Scanner-beveiliging, plus drie nieuwe smartwatches – de Gear 2, Gear 2 Neo en Gear Fit. Ontdek hoe deze volgende-generatie Samsung-apparaten ons dagelijks leven extra glans geven.

De Samsung GALAXY S5 is vanaf 11 april 2014 bij ons verkrijgbaar!
Maar u kunt vanaf nu bij ons in de winkel in het Makado Centrum te Schagen, de Samsung Galalxy S5 zelf proberen. Er staat een live demo voor u klaar. Uiteraard kunnen wij u alles vertellen over dit prachtige product.

Klik hier voor de introductiefilm ! (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oqPtA4hxpK4)

Belangrijkste features
Het opvallendst aan de GALAXY S5 is het nieuwe ’Modern Flash’-design, in aanvulling op een 5,1 inch Full HD Super AMOLED scherm in diverse flashy kleuren, zoals zwart, wit, blauw en goud. Maar vergis je niet: achter deze stijlvolle buitenkant vind je features met topprestaties. De nieuwe camera heeft de snelste autofocus ter wereld van maar 0,3 seconden en in combinatie met de Selective Focus mis je nooit meer iets!
En nu we het toch over snelheid hebben: de GALAXY S5 beschikt over verbeterde Wi-Fi- en 4G-connectiviteit, wat zorgt voor razendsnelle videostreaming en surfen op het web. Andere snufjes zijn S-Health 3.0 met persoonlijke fitnesstracker en hartslagmeter en stappenteller. Daarnaast is de GALAXY S5 uitgerust met de IP67-certificering die er garant voor staat dat het toestel stof- en waterbestendig is. 

Blijf in vorm met Gear Fit
Als ’s werelds eerste draagbare apparaat met gebogen Super AMOLED-scherm is de Gear Fit klaar om jouw manier van trainen volledig te veranderen. De Gear Fit heeft een 1,84 inch touchscreen, verwisselbare bandjes en instant meldingen voor binnenkomende telefoontjes, e-mails, sms’jes en nog veel meer. Maar wat de Gear Fit zo bijzonder maakt, is de ingebouwde fitnessmanager. Deze biedt een hartslagmeter en real-time fitnesscoaching, en is de perfecte metgezel voor iedereen die oog heeft voor zijn of haar eigen gezondheid. Dankzij het nieuwe Tizen-besturingssysteem kan de Gear Fit aan maar liefst 20 GALAXY-apparaten gekoppeld worden. Met deze verbeterde connectiviteit heb je echt de allerslimste fitnessband.
 
Meer vermogen met Gear 2
De Gear 2 bouwt voort op het succes van zijn voorganger, maar het apparaat biedt veel meer mogelijkheden en geeft je meer controle over de look-and-feel. Deze smartwatch heeft een nieuw lichter design, een 2 megapixel camera en een microfoon die zich nu bij de tijdsaanduiding bevindt. Bovendien kunnen de bandjes en interface gemakkelijk verwisseld worden, waardoor je volledig je eigen stijl kunt creëren. De nieuwe, ingebouwde fitnessmanager beschikt over een hartslagmeter en Real Time Coaching. Andere coole snufjes zijn een ’standalone’ muziekspeler met 4 GB geheugen die via bluetooth op een headset wordt aangesloten, een WatchOn-afstandsbediening om je televisie en settopbox te bedienen en ruim 100 nieuwe apps.

Klik hier voor de Gear mogelijkheden! (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ng4PUh5HSrc)

Ontdek de lichtgewicht Gear 2 Neo
Naast de Gear 2 is er ook de Gear 2 Neo, die veel van dezelfde fantastische snufjes biedt, zoals het 1,63-inch Super AMOLED-scherm. Zonder ingebouwde camera weegt de Gear 2 Neo slechts 55 gram, 13 gram minder dan de Gear 2, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die liever een onopvallender accessoire dragen. Net als voor de Gear 2 komen er een aantal verwisselbare bandjes en interfaces beschikbaar, maar in andere kleuren zoals zwart, grijs en oranje. De nieuwe batterij gaat driemaal zo lang mee als die van de vorige Gear en het nieuwe Tizen-besturingssysteem met meer aansluitingsmogelijkheden ondersteunt maar liefst 17 GALAXY-apparaten.

Met de GALAXY S5 maak jij foto’s als een professional
Zie je iets dat de moeite waard is om te fotograferen? Het laatste wat je wilt is een onscherpe foto. Of dit nu komt doordat de camera niet op tijd klaar was of omdat de camera gewoon niet in staat is zulke snelle momenten vast te leggen, het is hoe dan ook een gemiste kans. Met de GALAXY S5 ben jij altijd klaar om direct mooie opnames te maken. Samsung ontwikkelde een nieuwe en geoptimaliseerde autofocus voor de GALAXY S5. Met maximaal 0,3 seconden is het de snelste autofocus ter wereld onder de smartphones! Haarscherpe opnames zijn gegarandeerd. Deze indrukwekkende verbetering in snelheid is te danken aan het hybride autofocussysteem. Door de traditionele smartphonetechnologie te combineren met de autofocus van compacte camera’s en het fasedetectiesysteem van spiegelreflexcamera’s, kun je met de GALAXY S5 ongekend snel scherpstellen.

Klik hier voor de camera mogelijkheden ! (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GxtE1BVgj-Y)

Bekijk de film van Will Francis
Will Francis, een van de populairste Britse technologiebloggers, kan jou nog veel meer vertellen over de 16 megapixel camera van de GALAXY S5. Will weet alles over de nieuwste digitale trends. Hij is dan ook de ideale persoon om jou kennis te laten maken met de bijzondere camerafuncties van de GALAXY S5, waarmee je je foto’s naar een hoger niveau tilt.




Team Beemster Schagen
S5 S5
s5 s5
s5 s5