Voorjaarsacties bij Partners at Home

2e paasdag geopend van 12.00-17.00 uur

Partners at Home denkt met u mee en heeft prachtige aanbiedingen op de kwaliteits verven van Sikkens, Wijzonol en Trimetal. Verven met een lange levensduur. Op 2e paasdag ontvangt u zelfs 30% korting op deze hoogwaardige verven. Voor elke situatie heeft Partners at Home de juiste verf op voorraad staan. De vakkundige adviseurs van Partners at Home helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ook bij de binnen- en buitenzonwering zijn er mooie acties zoals een gratis motor bij aanschaf van een knikarmscherm. Te verkrijgen in diverse breedtes en een uitval van wel meer dan 3 meter . Met een ruime keuze aan prachtige zonwering doeken een absolute functionele verrijking voor uw woning . Op 2e paasdag ontvangt u maar liefst 15% korting op de nieuwe collectie rolgordijnen. Een zeer uitgebreide collectie voorzien van de nieuwste trends en technieken.

2e paasdag hebben alle kinderen de gelegenheid om paaseieren te schilderen welke ze daarna mee naar huis mogen nemen.Kortom genoeg activiteiten bij Partners at Home.

Laat u verrassen en kom naar de showroom op de Witte Paal in Schagen.