Nominaties Young talent Award bekend

ingevoerd op 18-4-2014

Ziber reikt ook dit jaar weer een Young Talent Award uit voor aanstormend vormgevers talent. De strijd gaat dit jaar tussen 130 tweedejaars studenten aan het Media College te Amsterdam. Afgelopen week hebben zij allen voor 5 juryleden hun Sitehand website gepresenteerd. En hier zijn de 10 beste van genomineerd, welke zullen gaan strijden om de titel Young Talent 2014.

De 10 genomineerden zijn….
En de genomineerden studenten voor de Young Talent Award 2014 zijn,...... Yasmin Evans, Nanda Schut, Nienke Flietstra, Martijn de Beurs, Sophie Pieters, Dennis van de Marel, Anniek de Breed, Nick Kenter, Ninke Bouma & Koen de Lange! GEFELICITEERD!! Bekijk foto’s en hun websites op ziberawards.nl/youngtalent (http://www.ziberawards.nl/youngtalent).

De nominaties zijn verzorgd door: SdH Vormgeving (http://www.sdhvormgeving.nl), Koersvast (http://www.koersvast.nl), Jurstijl (http://www.jurstijl.nl), WijnDesign (http://www.wijndesign.nl) & Pencilpoint (http://www.pencilpoint.nl).

Reclamebureaus gaan stemmen
Meer dan 200 reclamebureaus uit Nederland zullen binnenkort gaan stemmen op de 10 genomineerde websites. Deze award is dus een echte vakprijs, waardoor de studenten en hun werk ook gelijk bekend worden in de reclamewereld in Nederland. De winnaar van de Young Talent Award 2014 is diegene met de meeste stemmen. De bekendmaking en uitreiking van de prijs vindt plaats op het aankomende Ziber event (ziberevent.nl). Naast een bokaal, publiciteit en eeuwige roem is er ook een geldbedrag van 1.000 euro aan de prijs verbonden.

Ziber
Nominaties Young Talent Award 2014 bekend! Nominaties Young Talent Award 2014 bekend!