Samsung NX Mini - Groots in prestatie, met tijdelijk gratis Tablet !!

De nieuwe NX Mini is nu te bewonderen bij Beemster Schagen...

Foto’s maken vanuit de meest onmogelijke hoeken...

3” Flip Up Touch Screen: eenvoudig selfies maken
In je selfie ben jij de ster. Waarom zou je de camera van je smartphone gebruiken als je ook een hoge resolutie zelfportret kan schieten met de NX Mini? Draai het touch display naar boven en je bent klaar om een perfecte selfie te maken.

Wink Shot: selfies maken met een knipoog
De NX Mini maakt het nu nog leuker om selfies te maken. Activeer de sluiter knop met een knipoog en 2 seconden later wordt de foto genomen. Er komt geen knop aan te pas!

20,5 MP BSI CMOS Sensor: haarscherpe details en levendige kleuren
Met een grote 1” 20,5 MP BSI CMOS Sensor, levert de NX Mini een verbazingwekkend hoge resolutie. Zo leg je ieder detail nauwkeurig vast.

Full HD Video Recording: video’s opnemen met levendige details
Schiet Full HD (1920 x 1080p) video’s met levendige details en natuurlijke, soepele bewegingen. Gebruik de HDMI-aansluiting om je briljante resultaten op je HDTV weer te geven.

Heldere foto’s bij weinig licht
ISO 100 - 25 600: zelfs met weinig licht maak jij de mooiste foto’s Om binnenshuis (of ’s nachts buitenshuis) natuurlijke beelden vast te kunnen leggen, is een hogere ISO-waarde nodig dan de meeste camera’s aankunnen. Met de Samsung NX Mini kun je tot ISO 25 600 gaan. Hij is twee keer zo lichtgevoelig als het voorgaande model – zelfs als er weinig licht is kun je bewegende onderwerpen vastleggen zonder al te veel beeldruis of bewegingsonscherpte.

Hogere prestaties met meerdere Lenzen
NX Mini Lenzen: Haal meer uit jouw camera.De NX Mini is uit te breiden met NX Mini Lenzen. Perfectioneer jouw afbeeldingen met een breed scala aan hoge kwaliteitslenzen en wees eindeloos creatief.

Superlange Levensduur van de Batterij
Superlange Levensduur van de Batterij: tot 650’s foto’s en 190 min video vastleggen.Met iedere opgeladen batterij kan de NX Mini tot wel 650 foto’s maken en tot 190 minuten video vastleggen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de levensduur van jouw batterij.

Hou je baby altijd in het oog
Baby Monitor: hou je baby altijd in het oog.Als ouder wil je graag weten of alles goed gaat met je lieve baby - ook wanneer die lekker ligt te slapen. Met de Samsung NX Mini hou je een oogje in het zeil terwijl je in een andere kamer TV kijkt of met het huishouden bezig bent. Je selecteert Baby Monitor, en als de camera hoort dat je baby geluid maakt, neemt hij meteen een foto en stuurt die naar je smartphone of Smart TV. Zo kun je er altijd gerust op zijn dat je baby rustig slaapt.

Meteen foto’s professioneel bewerken
Adobe Photoshop Lightroom 5: professionele fotobewerking op je camera.Wil je een foto meteen bewerken? Dat kan. De camera is namelijk uitgerust met het professionele fotobewerkingsprogramma Adobe Photoshop Lightroom 5. Zo kun je eenvoudig licht, kleuren en contrast aanpassen. Of orden foto’s op basis van de GPS-locatie waar ze zijn genomen. Wil je een videobeeld omzetten in een foto? Ook dat kan voortaan op je camera.

Uiteraard kunt u bij ons in de winkel dit mooie product bewonderen en uitproberen. Tijdelijk ontvangt een GRATIS 7” Tablet van Samsung, bij de aankoop van deze NX Mini.

Team Beemster Schagen
NX Mini NX Mini
NX Mini NX Mini
NX Mini NX Mini
NX Mini NX Mini
NX Mini NX Mini
NX Mini NX Mini