Samsung Galaxy K met 10 x optische zoom in prijs verlaagd !

Dit innovatieve product is nu verlaagd van € 499,00 voor € 369,00 !

Innovatief, indrukwekkend en licht ontwerp

Eindelijk is de opvolger van de eerste Samsung Smartphone met 10 zoom leverbaar. De Samsung Galaxy K zoom - SC 115 heeft een nog plattere behuizing dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy S4 zoom. Met fantastische smartphone specificaties en dito fotointerface, is dit de perfecte smartphone waar mee je opctische, dus echt, 10 x kunt zoomen en vele malen mooiere foto’s en video’s kunt maken dan met een conventionele smartphone. Dit mede door de grote beeldsensor. Het resultaat liegt er niet om; duidelijke foto’s, veel minder ruis en prachtige video’s, ook in minder gunstige lichtomstandigheden. Dit alles zonder de smartphone functies te beinvloeden. Er zitten zelfs twee processoren in, een quadcore en een dualcore, welke borg staan voor een razendsnelle werking van ”uw” ideale reisgenoot; De Samsung Galaxy K zoom !

Klik hier voor de uitgebreide kenmerken> (http://www.samsung.com/nl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/camera/SM-C1150ZWAPHN-features)

Klik hier voor de uitgebreide specificaties> (http://www.samsung.com/nl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/camera/SM-C1150ZWAPHN-spec)

Uiteraard kunt u bij ons de Samsung Galaxy K zoom uitvoerig testen en bewonderen. De losse verkoopprijs van het toestel is nu € 369,00, maar i.c.m. een abonnement kan dat zomaar dalen tot € 0,00. Dus kom snel kijken naar dit stukje wonder van techniek.

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-61496/product/samsung_sm_c115_k_zoom.html)

Team Beemster Schagen
Samsung K zoom Samsung K zoom
Samsung K zoom Samsung K zoom
Samsung K zoom Samsung K zoom
Samsung K zoom Samsung K zoom
Samsung K zoom Samsung K zoom
Samsung K zoom Samsung K zoom
Samsung Galaxy K-zoom Samsung Galaxy K-zoom
Samsung K zoom Samsung K zoom