OPENING DOUGLAS SCHAGEN

Op Donderdag 17 Juli 2014

Op Donderdag 17 Juli 2014 vieren wij in het Makado winkelcentrum te schagen de feestelijke opening van de Douglas luxe parfumerie en cosmetica te Schagen. De winkel wordt geopend om 10 uur en dit wordt gevierd met diverse waanzinnige acties!

Douglas Schagen is een franchise store en franchiseneemster Aranka Kruijer is zeker geen onbekende in Schagen. Zo heeft zij jarenlang in Schagen een parfumerie geleid en was zij hét gezicht van de parfumerie. In de nieuwe Douglas store treft u daarnaast nog een aantal oude bekende van deze parfumerie. Zo word u als vanouds met een echte Schager service geholpen! Franchiseneemster Aranka Kruijer: “Het werd tijd dat er in Schagen een luxe parfumerie in het winkelcentrum kwam. Wij hebben hierin bewust gekozen voor de Douglas formule. Deze waarborgt de luxe uitstraling en met name het gevarieerde assortiment is voor elke klant een genot. Bij Douglas kan men terecht voor producten van 5 euro maar ook voor de vele exclusieve merken, elke klant kunnen wij bedienen!”

Tijdens de openingsdagen Donderdag 17 Juli, Vrijdag 18 Juli en Zaterdag 19 Juli ontvangen klanten bij besteding vanaf € 25,- gratis een showergel* en vanaf €50,- een heuse Goodiebag*. Tijdens deze dagen is er een DJ aanwezig en daarnaast een echte barista in de winkel die u kan voorzien van een heerlijke koffie. Daarnaast worden er onder alle kopende klanten leuke prijzen verloot zoals een heerlijke eetbon bij Wonder’s Schagen, een verrukkelijke high tea voor 2 bij restaurant Leuk!, kaarten voor Glitter&Glamour bij Brekers in Callantsoog en nog veel meer!

De winkel is gesitueerd in het oude pand van Nelson Schoenen In het makado winkelcentrum nummer 93 en wordt op dit moment volledig verbouwd. Vanaf Donderdag 17 Juli kunt u ook in Schagen terecht voor ons professionele beauty advies, uw favoriete Douglas producten en nog veel meer!

* Zolang de voorraad strekt
OPENING DOUGLAS SCHAGEN 17 JULI OPENING DOUGLAS SCHAGEN 17 JULI