DJ’S EN TOPACTS OP AB POPWEEKEND SCHAGEN

1,2 en 3 augustus

Over enkele dagen is het al weer zover. Tienduizenden muziekliefhebbers kijken weer reikhalzend uit naar het 32e AB Popweekend Schagen. Dit jaar wordt het festijn georganiseerd op 1,2 en 3 augustus.

Een arsenaal aan acts, popgroepen, dj’s en artiesten zullen wederom gaan knallen op de Markt in Schagen. Het beloofd weer een fantastische happening te worden, waarbij ca. 30.000 bezoekers worden verwacht.

Aan de formule, welke 32 jaar geleden bedacht en opgezet is door Stichting Evenementen Schagen in samenwerking met Geels Evenementen, is nog steeds niet gesleuteld. Met optredens van regionale en nationale topbands/acts blijft de formule een succes. Bijna alle Nederlandse topartiesten/bands hebben de afgelopen jaren reeds op het AB Popweekend opgetreden.

Ook dit jaar zullen weer bekende namen acte de présence geven. Er zal een zéér gevarieerd muziekprogramma worden gepresenteerd met o.a. op zaterdag 2 augustus B-Brave, Top40 hitmachine Sharon Doorson en internationaal dj Erick E en op zondag 3 augustus o.a. Dizzy Man’s Band, Nineties topact Vengaboys en Trafassi!

Vorig jaar werd het AB Popweekend voor het eerst afgesloten met een top dj op zaterdag. Nu sluiten top dj’s op zowel zaterdag als zondag het Schager evenement af.

Net als voorgaande jaren vindt op vrijdagavond(Binnenpop) het muziekgebeuren plaats in de cafés rondom de Markt. In vrijwel ieder cafe treedt dan een band, dj of artiest op.
Op zaterdagmiddag beginnen de groepen/artiesten om 16.00 uur met hun optredens.
Op zondagmiddag aanvang 13.00 uur zal wederom wegens enorm succes een optreden plaatsvinden van levensliederenkoor Liederlijk uit Schagen.

Vanaf heden kan men in alle cafés rondom de Markt alsmede bij het VVV Schagen terecht voor een gratis flyer met het totale programma (http://www.uitinschagen.nl/pg-6157-7-50130/pagina/programma_ab_popweekend.html) en het juiste tijdschema van de optredende artiesten van het AB Popweekend 2014. De verzorging van het geluid & licht is, net als voorgaande jaren, in vertrouwde handen van DSL uit Schagen. Leon Toeset en Edwin Geels nemen de presentatie weer voor hun rekening.

Met het openbaar vervoer en diverse taxibedrijven zijn reeds maatregelen getroffen om de grote stroom van publiek van en naar het AB Popweekend te kunnen verwerken. Uiteraard wordt dit gigantische muziekspektakel georganiseerd door STICHTING EVENEMENTEN SCHAGEN i.s.m. GEELS EVENEMENTEN en is de toegang geheel GRATIS!

Bekijk hier (http://www.uitinschagen.nl/pg-6157-7-50130/pagina/programma_ab_popweekend.html) het programma van het AB Popweekend 2014


AB Popweekend Schagen 2014 AB Popweekend Schagen 2014
Erik-E Erik-E
Sharon Doorson Sharon Doorson
Dizzy man’s Band Dizzy man’s Band
Vengaboys Vengaboys
idance idance