Zondag 24 augustus 13:00u.- Hans Laduc en Sandra Mooy

ingevoerd op 18-8-2014

Gitarist Hans Laduc is net terug uit Nashville, waar hij het grootste “Fingerstyle” gitaarfestival van Amerika meemaakte. Vier dagen lang met ruim duizend gitaristen in een hotel was een unieke ervaring. Vooral de tennis racket gitaar van Hans vonden ze daar “awesome”.
Door ook nog eens een 3 daagse masterclass bij een van werelds beste gitaristen te volgen heeft Hans zijn eigen unieke stijl nog verder kunnen verbeteren. Ze zeggen weleens het lijkt soms net of er 2 of 3 gitaristen tegelijkertijd spelen. In de instrumentale set van Hans is dat in de muziektuin goed te horen.

Naast instrumentaal gitaar wil Hans al jaren iets doen met goede country muziek. Hij kwam al gauw op het spoor van zangeres Sandra Mooy. Ze heeft alles op muziekgebied al meegemaakt en werd zelfs een aantal keren genomineerd als de beste country zangeres. Dit is goed terug te horen op haar 4 cd’s. Hans & Sandra hebben samen een geweldige muzikale klik en ook de stemmen klinken samen heel bijzonder. Hans & Sandra hebben een aantal country klassiekers bij elkaar gezocht en die gaan ze samen met Henk Bakker op contrabas ,Gerben Wester op drums en Jan Visser op pedalsteel ten gehore brengen in de muziektuin van Schagen.
Sandra en Hans Sandra en Hans
Hans en Sandra 2 Hans en Sandra 2