Hoofdkantoor ISSYS ICT verhuist naar Alkmaar

ISSYS ICT verhuist per 1 oktober 2014 naar een nieuwe locatie te Alkmaar. Na een periode van 12 jaar komt er een einde aan een tijdperk in Heerhugowaard en zet het bedrijf een belangrijke, strategische stap voorwaarts. In de afgelopen jaren is, naast de focus op optimalisatie van onze beheer diensten, vooral koers gezet op het ontwikkelen van diverse Cloud en software oplossingen.

“Op de vierde verdieping van het Rabobank pand deed zich een fantastische gelegenheid voor om de groei, die uit onze inspanningen is voortgekomen, ruimte te bieden. De nieuwe omgeving en het pand dragen verder bij aan de uitbreiding die wij voor de komende jaren willen nastreven,” vertelt Christel Smit, algemeen directeur.

De verhuizing sluit daarnaast aan bij de duurzame ambities van ISSYS ICT, zo is het nieuwe hoofdkantoor ten opzichte van het oude veel duurzamer. Het gebouw beschikt over een energielabel A+, door onder andere zonnepanelen en efficiënt lichtgebruik. Regenwater wordt tevens hergebruikt voor de toiletten. De locatie in Alkmaar wordt overigens volledig ingericht volgens het Nieuwe Werken concept. Door de realisatie hiervan, met als speerpunten het ontmoeten, samenwerken op afstand en flexwerken, past ISSYS ICT haar eigen oplossingen toe in de praktijk.

“Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe locatie. Het matcht perfect met onze eisen en ook met onze kernwaarden: innovatief, flexibel en betrouwbaar. Daarnaast vinden wij het prettig dat het kantoor centraal in Noord-Holland ligt. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid en een dynamische werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening vanuit deze locatie nog verder kan worden geoptimaliseerd voor onze klanten.” aldus een trotse Christel Smit. Per 1 oktober aanstaande is ISSYS ICT te vinden aan de Robonsbosweg 5c te Alkmaar.








ISSYS ICT gaat verhuizen ISSYS ICT gaat verhuizen