Rondje Piano Schagen

zondag 14 september

Rondje Piano Schagen
Op zondag 14 september vindt het 7de Rondje Piano Schagen plaats. De  opening vindt plaats om 13.30 uur in de Muziektuin op de Loet. Het belooft een spetterend geheel te worden met operamuziek, deelnemers uit binnen- en buitenland en natuurlijk ook Schagense musici zoals ons boegbeeld Quinty Baars en de Schagens Harmonie. We hopen op grote belangstelling bij de opening. Bij slecht weer vindt de opening plaats in de Grote Kerk aan de Markt.
Daarna wordt op ongeveer 20 locaties in het centrum van Schagen de voordeur opengezet van 14.30 uur tot 17.00 uur. Iedereen kan gratis genieten van de pianomuziek. De deelnemers zijn van alle leeftijden en van alle niveaus.
Behalve de inmiddels bekende locaties zijn er dit jaar weer een paar nieuwe bij gekomen.

Culinair Slotakkoord
Vanaf 17.00 uur is er een borrel op het Slotplein. Daar is ook nu weer, net als het afgelopen jaar, de mogelijkheid om te genieten van verschillende gerechten. Met zoveel pianisten die daar ook aanwezig zijn, belooft het een mooie afsluiting te worden!

Voor meer informatie zie onze website: www.rondjepianoschagen.nl.
Maak op zondag 14 september een mooie muzikale rondwandeling in het oude centrum van Schagen!



Op de foto (vlnr): Willem van de Sande, Nicolette Cenin, Marja de Wit, Dick Wardenaar, Annelies Baars en Ria Beijersbergen. Deze foto is gemaakt door Iris de Smit