Zondag 21 september

ingevoerd op 15-9-2014

12:00u.
We beginnen met een nagelnieuwe zangeres die net haar eerste single klaar heeft.
Ze heet Sabine.

12:15u.

Grijpstra & de Geer
Gerard Baars en Patricia Grijpstra gaan al een tijdje mee in het Schagense muzikantenland. Zij hebben in diverse formaties gespeeld en hebben jarenlang samen gespeeld in coverband “De Blits”. Patricia was bij diverse akoestische sessies geweest en raakte enthousiast. Zodoende heeft zij Gerard benaderd of hij zin had in een akoestisch avontuurtje. Zo is het duo “Grijpstra & de Geer” ontstaan. Ze spelen hoofdzakelijk bekende pop- en rockliedjes, op geheel eigen wijze, in een unplugged/akoestische setting. Slechts zang en gitaar, een eenvoudig concept. Toch zijn zij erin geslaagd om iets verrassend neer te zetten.

Grijpstra & de Geer hebben onder andere opgetreden op “Zomerdromen” en “Dag van de Muziek” in Den Helder. Vorig jaar was hun debuut in de Muziektuin in Schagen. Komend weekend komen ze terug. Tot zondag 21 september om 12:15 uur!

Grijpstra = Patricia Grijpstra - zang
De Geer = Gerard Baars - gitaar


13:00u.

De vereniging de “Till Midnight Dancers” uit Schagen laat U tijdens de demo’s kennis maken met country- en non countrydansen.
U bent van harte welkom op deze zomerzondagmiddag en er zal ook zeker gelegenheid zijn om één dansje (of meerdere) mee te doen.
Grijpstra & de Geer Grijpstra & de Geer