Finalisten NHN Business Awards bekend

Vorige maand kon ISSYS ICT met gepaste trots melden dat zij genomineerd waren voor de NHN Business Awards 2014. Inmiddels is bekend geworden dat, van de 102 deelnemende bedrijven, ISSYS ICT is doorgedrongen tot de finale!

De uitreiking van de Awards vindt plaats op donderdagavond 9 oktober. Er worden tijdens deze feestelijke avond drie awards uitgereikt; de NHN Business Award 2014, de NHN Cultuur Award 2014 en de Publieks Award 2014. ISSYS ICT behoort tot de finalisten voor de NHN Business Award tezamen met Forte Kinderopvang en De Graaf Security. De Publieks Award 2014 gaat naar één van de 102 genomineerden die de meeste stemmen heeft behaald via de online stemronde. Stemmen is nog steeds mogelijk via www.nhn-businessawards.nl (http://www.nhn-businessawards.nl).

De jury, bestaande uit Ger Welbers (commercieel directeur RTVNH), Martien den Blanken (algemeen directeur PWN), Sander Heidinga (directeur Huijs, Reinder Kakes), Erwin Cardol (programmamanager Seed Valley) en Kenan Yurdakadim (Olympia Uitzendbureau) gaat langs bij alle finalisten in de komende week. Tijdens dit bezoek krijgen de finalisten de gelegenheid om de jury overtuigen dat zij het beste bedrijf of beste culturele initiatief in Noord-Holland Noord zijn. De bedrijven worden onder andere beoordeeld op hun motivatie, innovatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Aan de uitreiking gaat een V.I.P diner vooraf en na de uitreiking is er een Venetiaans Bal – Moderne stijl. Inschrijven voor de avond is mogelijk via de website.



Christel Smit gefilmd voor promovideo Christel Smit gefilmd voor promovideo