Boekpresentatie Susanna Florie

ingevoerd op 30-9-2014

Verdien een boek met een #

Op zondag 5 oktober aanstaande om 10.30 uur presenteert schrijfster Susanna Florie haar eerste boek in Slot Schagen. Het boek met de titel; ‘Daisy, zolang er leven is, is er hoop’, is vanaf dat moment als E-book te koop via bol.com, maar iedereen die aanwezig is tijdens de boekpresentatie kan het boek gratis verdienen. Hoe? Heel simpel door tijdens de bijeenkomst #Daisy te twitteren, of de pagina van Daisy op Facebook te liken en delen.
“Je krijgt maar één kans om je debuut te presenteren”, gaf Renate Dorrestein mij als tip tijdens een masterclass die ik heb gevolgd. ‘Zorg dat je opvalt, er zijn tenslotte meer schrijvers op de wereld.’ Met haar woorden in mijn achterhoofd heb ik deze ludieke wijze van het uitbrengen van mijn eerste boek bedacht.”

5 oktober
“Iedereen is dan ook welkom op 5 oktober in het Slot Schagen. Als ik het officiële startsein geef, krijgen alle aanwezigen een kwartier de tijd om te twitteren of mijn boek te delen via Facebook met een gratis exemplaar als dank en hopelijk een ‘trending topic’ als gevolg!`
Susanna Florie Susanna Florie