GoPro Hero 4 vanaf 6 oktober leverbaar

GoPro Hero 4 - Black Adventure als eerste leverbaar

Bekijk de trailer van de GoPro Hero 4 >>> (http://www.youtube.com/watch?v=wTcNtgA6gHs#t=34)

GoPro HD Hero 4 Black Adventure kit
Met kwalitatieve eigenschappen, een zeer compact ontwerp, vele beschikbare accessoires en een innovatieve app is een GoPro action cam absoluut de standaard in de markt. En de GoPro HD Hero 4 action cam brengt het vastleggen van uw avonturen naar een geheel nieuw niveau doordat u kunt filmen in 4K met 30fps.

Tweemaal zo krachtig als zijn voorganger
De duurzame én draagbare GoPro HD Hero 4 action cam heeft ten opzichte van zijn voorganger een verbeterde beeldkwaliteit en een processor die tot wel tweemaal zo snel is. Niet alleen kunt u filmen in 4K met 30fps, ook filmen in 2.7K met 50fps of 720p met 120fps is mogelijk. Zo kunt u alle actie in slowmotion vastleggen..., wat u ook doet. Kajakken, duiken, surfen, skaten, mountainbiken, bergbeklimmen, snowboarden, skydiven..., uw GoPro kan gewoon met u mee. De bijbehorende onderwaterbehuizing stelt u in staat om de action cam tot 40 meter diepte onder het wateroppervlak mee te nemen. Het eindresultaat is scherper dan ooit en de details zijn duidelijk én kleurrijk dankzij een groot dynamisch bereik. Daarnaast heeft u de keuze uit drie verschillende beeldhoeken.

Vele extra functies
Naast vele videomogelijkheden heeft u verschillende fotofuncties tot uw beschikking. Maak foto’s met lange sluitertijden in het donker, maak een timelapse met een interval tussen een halve of 60 seconden of leg snel voorbijgaande momenten met 30 beelden per seconde vast in de burst-modus. Eén van de belangrijkste functies voor foto én video is Protune. Dit zijn uitgebreide opties voor het instellen van de witbalans, het contrast, de kleuren en de belichting. Dit is extreem handig voor wie de opnames achteraf wil color graden. Het gebruik van Protune is absoluut aan te raden bij toepassingen onderwater, in een omgeving met sneeuw of op het strand.

De GoPro App
In combinatie met de handige GoPro app kunt u uw GoPro action cam vanaf uw smartphone of tablet bedienen. Pas de instellingen aan, start of stop een opname, kies een andere modus, bekijk de status van de batterij en kijk live mee met wat u aan het opnemen bent. Ook kunt u foto’s en video’s terug kijken en eventueel verwijderen. Wilt u alles direct delen met vrienden of familie? Stuur de bestanden naar uw smartphone of tablet en deel de gaafste momenten meteen via e-mail, Twitter, Facebook of Instagram! Zelfs het updaten van de firmware van uw action cam kan draadloos via deze app.

Kenmerken
- Zeer duurzame en draagbare action cam
- Film al uw avonturen in 4K kwaliteit met 30fps
- Actie fotograferen met 30 beelden per seconde
- Kan tot 40m onder water met bijbehorende behuizing
- Bepaal de belangrijkste instellingen middels Protune
- Maak een spectaculaire timelapse of nachtopname
- Handige app en vele accessoires beschikbaar

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-63147/product/gopro_hero_4_black_adventure_kit.html)

Team Beemster Schagen
GoPro Hero 4 GoPro Hero 4