Boekenmarkt

ingevoerd op 2-10-2014

Beste ouders, verzorgers,
Woensdag 1 oktober tot en met zondag 12 oktober is het Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema: FEEST! En wat is er nu (bijna) nog leuker dan Feesten? Lezen over allemaal leuke feesten! Uiteraard besteedt de Vogelweid hier weer uitgebreid aandacht aan.
Daarom is er ook dit jaar weer een boekenbeurs op de Vogelweid! Als het goed is, heeft u deze datum al op de schoolkalender zien staan. Kinderen mogen hun gelezen boeken voor een klein bedrag te koop aanbieden aan andere kinderen op school. Het gaat dus uitsluitend om kinderboeken!

De boekenbeurs zal worden gehouden op woensdag 8 oktober van 11:30 tot 12:30. Het is de bedoeling dat u zelf de boekjes van een prijsje voorziet. Bedenk dat de kinderen zelf moeten verkopen of kopen, dus gebruik ronde bedragen. Bovendien mogen de boeken niet duurder zijn dan € 2,00. Het is de bedoeling dat de ouders van kinderen uit groep 1,2 en 3 hun kroost helpen bij de verkoop.

Alle ouders zijn van harte welkom op onze markt!!!!
Verder is het handig de kinderen die dag wat kleingeld mee te geven, zodat ze boekjes kunnen kopen of het als wisselgeld kunnen gebruiken als ze verkopen. De kleintjes uit groep 1 en 2 gaan samen met hun ouders boekjes kopen en mocht u niet kunnen komen, dan zijn er kinderen uit groep 8 die het leuk vinden om met hun schoolgenootjes over de markt te struinen.

Indien uw kind boekjes heeft om te verkopen, dan verzoeken wij u onderstaand strookje in te vullen en vóór vrijdag 3 oktober bij de leerkracht van uw zoon of dochter in te leveren, zodat wij een idee hebben hoeveel verkopers er straks zullen zijn.

Namens de Ouderraad: Ammy, Mariska en Karin