Workshop (Her)ken je eigen woonstijl

15 januari 2015

Workshop (Her)ken je eigen woonstijl

In woonbladen en showrooms ziet u de verschillende stijlen in interieurs. Er zijn ongetwijfeld meerdere stijlen zijn die u aanspreken, maar u wilt graag uw eigen stijl creëren. De stoffering, materialen, kleuren, meubels en woonaccessoires moeten goed matchen bij uw eigen stijl. Maar ook de juiste verlichting is erg belangrijk. Een goed en duidelijk beeld ofwel herkenning van uw eigen woonstijl is dus erg belangrijk als u plannen heeft om te verbouwen/bouwen of te veranderen.


Wat kunt u verwachten van deze workshop:
Wij vragen u om voortijdig foto’s of een video van de betreffende ruimte aan te leveren. De workshop wordt gestart met het maken van uw eigen woonwaaier om te ontdekken waar uw duidelijke voorkeuren liggen. Middels de door u op voorhand aangeleverde foto’s, voorkeuren en de door u gemaakte woonwaaier zal Interieurontwerpster Corine Korthouwer u voorzien van advies. Aan het einde van de workshop hopen wij dat het duidelijk is wat u wilt en hoe u dit kunt realiseren. U krijgt een paar dagen na de workshop het advies per mail of per post toegestuurd.


Data workshop:
15 januari 2015
Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en iedere deelnemer krijgt een goody bag mee naar huis. Geef je tijdig op want vol=vol.