Reünie 6e klas ’De Brug’ 1975

Soms lastig elkaar te herkennen

Marlène van den Berg, Bernard Schuijt en Pieter Jan Paarlberg, drie oud-leerlingen van de OBS De Brug in Sint Maartensbrug hadden het initiatief genomen voor een reünie van oud leerlingen van de zesde klas uit 1975.
Bijna iedere klasgenoot was opgespoord en een groot aantal gaf acte de présence op zondag 26 oktober jl.
’s Ochtends was de aanvang op de boerderij van Bernard, waar menigeen in zijn of haar kinderjaren weleens was geweest om te spelen op de hooizolder. Dat zat er deze keer helaas niet in, maar met koffie en taart werd iedereen begroet.
Sommigen hadden elkaar 40 jaar niet gezien en het was soms ook lastig om elkaar weer te herkennen. Aan de hand van ingestuurde foto’s werden de levensverhalen verteld en daarna werd een bezoek aan de letterlijk en figuurlijke oude school gebracht.
Vooral bij ex-hoofdonderwijzer Harry Siewertsen kwamen nu de verhalen los en het was leuk om nog eenmaal de school van binnen en buiten te mogen aanschouwen. Wijnand Ursem dank daarvoor.
Hierna een verlate lunch en een borrel tot slot, waarna de geslaagde dag tot een einde kwam.
Op bijgaande (recente ) foto de volgende personen;
Staand vlnr: Peter Veen, Pieter Jan Paarlberg, Dirk Schoen, Greta Hemmes, Bernard Schuijt, Annemiek Huiberts, Ton van den Berg, Ruud Heeringa, Harry Siewertsen.
Zittend vlnr: Elmert Jan de Boer, Wim Jansen, Nelly Brouwer, Marlène van den Berg, Margreet van Rijswijk.
Liggend: Mirjam van Dongen.

Dirk Schoen
De klas bijeen in 2014. De klas bijeen in 2014.
De klas uit 1975. De klas uit 1975.