Streekmarkt op het Slotplein

ingevoerd op 24-11-2014

Wat je van dichtbij haalt, is lekker. En dat weten ze in Schagen!

Daarom kan iedereen de komende weken genieten van de streekweken bij De Gastheer. Dat restaurant De Gastheer onder leiding van Chef Coen Kneppers zo nu en dan fijne culinaire streken uithaalt, dat is bekend. Maar de komende weken, van donderdag 13 november tot en met zondag 14 december staan geheel in het teken van pure producten uit de streek.

In samenwerking met de gebroeders Preijde van de Kroon van Holland organiseert De Gastheer vier weken lang de zogenaamde Streekweken. Een prachtige menu voor een zacht prijsje met louter producten uit de regio. Skoftig lekker ijs uit Lutjebroek, garnaaltjes van het Wieringer Wad, Koopmans blauwe aardappelen, fruit uit Nieuwe Niedorp en natuurlijk het vlees van Coen zijn eigen Piemontese.

Als afsluiter organiseren de Preijde broers van de Kroon van Holland op zondag 14 december een streekmarkt op het Slotplein van Slot Schagen.

Eerlijke producten uit Noord-Holland op historische grond. Een perfect moment om alvast inkopen te doen voor het Kerstdiner. Want, wat je van dichtbij haalt, is lekker!
Streekmarkt zondag 14 december 2014 Streekmarkt zondag 14 december 2014
Streekmarkt zondag 14 december 2014 Streekmarkt zondag 14 december 2014