15 schoenendozen Actie Schoenmaatjes 2014

ingevoerd op 24-11-2014

Het aantal mag dan weliswaar niet enorm zijn, toch zijn wij heel erg blij met de partij gevulde schoenendozen voor de kinderen in Afrika. De prachtig versierde en goed gevulde dozen zijn vrijdagmiddag (21 november 2014) weggebracht. We kunnen rustig stellen dat de actie wederom een groot succes is geworden. Ook dit jaar zaten er schoenendozen bij van kinderen die niet eens op school zitten bij ons.
We hebben welgeteld 15 (vorig jaar 18; jaar daarvoor 33) prachtig versierde schoenendozen zien pronken op het podium. We gaan er uiteraard vanuit dat ze goed terecht komen en dat de kinderen er veel plezier aan kunnen beleven.

We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie enorme inzet om dit aantal dozen te vullen. Fantastisch! En….., we rekenen volgend jaar weer op jullie en hopen dat er volgend jaar nog meer dozen gevuld worden!

In het bijzonder willen we Hedwig Hubbelmeijer bedanken voor haar inzet. Zij heeft alle dozen gecontroleerd. Het is altijd goed om dit te doen, om er voor te zorgen dat de inhoud van de dozen ongeveer gelijk is. Zij gaf aan dat enkele dozen qua inhoud aangevuld dienden te worden. Na de controle zijn de schoenendozen naar het inleverpunt in Heerhugowaard gebracht door  Martin Slooves, de vader van Tara en de opa van Tara. Ook hen willen we enorm bedanken!

Nogmaals, allemaal heel hartelijk bedankt voor de inzet en de dozen!