Drone - Multikopter Informatiedag bij Beemster Schagen

Op zaterdag 20 december in het Makado Centrum te Schagen...

Beemster Schagen tilt fotograferen en filmen naar een hoger niveau
Beemster Schagen (Foto Video Beemster) heeft zaterdag 20 december van 11:00 tot 17:00 op het Makado plein in het Makado Centrum te Schagen een demodag over drones of te wel multikopters. Tijdens deze dag wordt u uitvoerig geinformeerd over de mogelijkheden van het fotograferen en filmen met een drone of multikopter.

Is het moeilijk?
Met een drone vliegen is niet moeilijk. De reden is dat de huidige drones steeds eenvoudiger te vliegen zijn. Een kind van 12 kanal snel met onze drones vliegen. Dit komt omdat veel drones uitgevoerd zijn met een GPS module, die de multikopter, zelfs bij harde wind, op zijn plaats houd.

Mag dat wel in Nederland?
Ja! De wet is kortgeleden aangepast op het vliegen met drones in Nederland. Er zijn een paar restricties. Onder andere: Niet vliegen boven 300 meter hoogte en in de buurt van vliegvelden. Niet vliegen in aaneengesloten bebouwing. Dus niet boven tuinen vliegen. Voor meer informatie en volledige wetgeving verwijzen we u naar onze site; www.beemsterschagen.nl. Dus op een voetbalveldje in uw wijk mag u gewoon met uw drone vliegen.

Waarom DJI?
Beemster Schagen heeft gekozen voor DJI. Dit merk heeft zich inmiddels bewezen op de drone markt wereldwijd. DJI begint in een wat hogere prijsklasse met de DJI Phantom. DJI heeft ook drones die geschikt zijn voor de professionele markt. Beemster Schagen richt zich op de consumenten en zakelijke markt . Daardoor kunt u al vliegen met een drone voor € 399,00. U kunt bij DJI kiezen voor een drone met of zonder camera. Wilt u uw eigen GoPro camera gebruiken? Ook dat is geen probleem.

GPS maakr het makkelijk
DJI maakt drones met een ingebouwde GPS. Dit heeft als voordeel dat hij zeer stabiel en daarom eenvoudig te vliegen is maar ook een thuiskom functie heeft. Mocht u uw multikopter uit het zicht verliezen, of de accu raakt leeg, dan komt de drone automatisch retour naar de plek waar hij opgestegen is. Bent u even de kluts of richting gevoel kwijt van uw vliegmachine? Eenvoudig de stick loslaten van uw zender en hij hoovert gewoon stil in de lucht.

Informatiedag
Tot ziens op 20 december, tussen 11:00 en 17:00 uur tijdens de informatiedag bij Beemster Schagen, Makado Centrum 105 te Schagen. Daar wordt u door twee ervaren drone vliegers te woord gestaan.


Team Beemster Schagen
Drone Drone