GOUDEN DIGIVORK 2014

ingevoerd op 16-12-2014

De ”GOUDEN DIGIVORK” 2014 is unaniem gekozen en uitgereikt aan Issys ICT. Zowel Albert als Christel Smit hebben deze geweldige wisseltrofee in ontvangst genomen.

Het slotdiner 2014. Een mooi moment om elkaar te spreken en terug te blikken over het gelopen jaar en zeker ook samen weer te kijken naar de nieuwe uitdagingen voor 2015.
Deze keer is er gekozen voor ”Boergondineren” en wij kozen er ook nog voor onze eigen kok in te vliegen Martijn Hendriks doet dit al het tweede jaar voor onze Digikring, en naar groot genoegen....

De locatie in is Randdorp, en dat is net iets boven Amsterdam. Onze groep was 24 eters groot en werd een 4 gangen diner voorgeschoteld waar zo goed als alle ingrediënten van plaatselijke bodem waren.
Tussen de 2-e gang en voor het hoofdgerecht was er nog even tijd om elkaar uit te dagen in de hooischuur met een potje tafeltennis en hooivork darten.

Een nieuwe traditie werd ingeluid gehete ”De Gouden Digivork”. Deze wordt uitgereikt aan het Digikring lid dat:
1) Niet met een vork geschreven hebben;
2) De juiste hoeveelheid hooi op hun vork genomen hebben;
3) Weten hoe de vork in de steel zit.

Unaniem heeft het bestuur ingezien dat voor 2014 dat alleen maar kan worden uitgereikt aan: Issys ICT uit ALKMAAR Tot slot kreeg iedereen ook nog een potje Honing mee naar huis uit Ransdorp zelf, inclusief het recept van het heerlijke dessert waar ook deze honing in verwerkt was.
Wederom een zeer geslaagde avond waar we allemaal met een rond buikje naar huis reden.