NIEUW: Geef uw sponsoren de ruimte

Ziber SenseView uitgebreid met sponsorpresentatie app

Onlangs is de Ziber SenseView uitgebreid met de sponsorpresentatie app. Deze nieuwe app is een ideale uitbreiding voor sportverenigingen, die sponsoren de mogelijkheid willen geven te adverteren op het scherm in de hal of de kantine van de sportclub.

Sponsorpresentatie app
Van verengingen wordt verwacht dat ze steeds creatiever worden om zo sponsoren te overtuigen te gaan of te blijven sponsoren. Het gebruik van een tv scherm in de sportkantine heeft al veel toegevoegde waarde voor een sponsor. Zo kan een vereniging ‘advertentieruimte’ aanbieden aan een bedrijf, waar deze zelf aanbiedingen of een advertentie video kan toevoegen. Met de sponsorpresentatie app krijgt de vereniging er nog een sponsor optie bij en worden de logo’s van de diverse sponsoren gepresenteerd in een element van de tijdslijn.

Bedrijven koppelen via Ziber Connect
Wanneer een vereniging gebruik gaat maken van de sponsorpresentatie app zullen de sponsoren aan de SenseView gekoppeld moeten worden met Ziber connect. Via het gebruik van de eigen MediaPublisher(het CMS van Ziber), kunnen de bedrijven dan het logo van het bedrijf uploaden. aansluitend zal het logo samen met de logo’s van andere sponsoren geanimeerd gepresenteerd worden op het SenseView scherm.

Advertentie mogelijkheden uitgebreid
Met de komst van de sponsorpresentatie app zijn de mogelijkheden om een sponsor aan de vereniging te binden verder uitgebreid. De mogelijkheden die nu worden geboden zijn:

1. Een eigen element op de tijdslijn om nieuws of aanbiedingen te presenteren in de huisstijl van de sponsor.
2. Een eigen element voor de sponsor voor het publiceren van een bedrijfs- of advertentie video.
3. Speciaal voor makelaars de mogelijkheid om diverse woningen te publiceren op een eigen element in de huisstijl van de makelaar.
4. Compleet opgemaakte advertentie van de sponsor, welke wordt getoond in de foto app.
5. Sponsorpresentatie app waarbij de diverse logo’s van sponsoren geanimeerd getoond worden.

Voor mee informatie over de sponsorpresentatie app of één van de andere mogelijkheden die Ziber SenseView voor verenigingen en sponsoren biedt kunt u contact opnemen met Ziber via sales@ziber.nl (mailto:sales@ziber.nl) of 0224-290989. Ook is meer informatie terug te vinden op www.senseview.nl (http://www.senseview.nl/pg-25069-7-87283/pagina/optionele_uitbreidingen_-_sponsorpresentatie.html)
Bedrijven kunnen zelf hun logo plaatsen op SenseView! Geef sponsoren de ruimte. Bedrijven kunnen zelf hun logo plaatsen op SenseView! Geef sponsoren de ruimte.