Kerst in groep 7/8

We begonnen met een kerstdiner. Iedereen had zelf iets gemaakt. Het werd een buffet met allemaal culinaire hoogstandjes. Dat was superlekker.

Ondertussen waren de ouders en genodigden aan het genieten van o.a.: chocomelk, glühwein, krentenbrood en nog veel meer lekkers. Toen het diner klaar was, liepen alle kinderen in een lichtjesstoet naar de kerk.

Het begon in de kerk met allemaal liedjes onder begeleiding van René Sytsma en het Regenboogcombo. Nadat iedereen binnen was, begon het kerstspel. Het kerstspel ging over Simon. Simon kon niet slapen, want hij had de volgende dag een kerstspel op school. Hij was herbergier. Voor de rest hadden we nog heel veel liedjes gezongen. Na afloop kon je langs een levende kerststal lopen. Kees de Geus was Jozef en zijn vrouw Lisette was Maria. Jezus was deze keer een meisje, Sophie. Daarna was het af. Het was een geslaagde avond!

Via deze weg wenst groep 7/8 u prachtige kerstdagen en een spetterend nieuw jaar!

Lucas en Emme

De foto’s van de kerstviering kunt u op de site vinden onder het kopje ‘foto’s’, Hier staan ze onder het kopje ‘feesten’en ‘kerst 2014’.