Re-integratie Ada (vervolg)

Graag wil ik informeren aangaande personele ontwikkelingen. In vorige berichtgevingen heeft u kunnen lezen dat Ada aan het re-integreren is. Dat betekent dat Ada aan het werk is om weer volledig terug te keren in haar oorspronkelijke functie met de daarbij horende taken. We bouwen dat gestaag op in goede afstemming met Ada, P&O Kopwerk en ondergetekende. We kunnen aangeven dat het steeds een beetje beter gaat met Ada en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Op dit moment draait Ada twee dagdelen (donderdagmiddag en vrijdagmorgen) geheel zelfstandig. Dat betekent dat Linda niet meer op de achtergrond aanwezig is. Linda heeft nog wel steeds de eindverantwoording over de groep en staat maandag tot en met donderdagmorgen voor groep 3/4.
Na de kerstvakantie, in week 4 zal Ada de donderdagmorgen zelfstandig er bij gaan draaien, en vanaf week 8 komt de woensdag er bij. We hopen uiteraard dat we volgens dit plan kunnen werken.

We wensen Ada veel sterkte bij het verder oppakken en volledig zelfstandig draaien van de groep met alle taken die daar bij horen.