De Nijs/Dinto keihard onderuit tegen MOVE

Bron: Schager Courant

WARMENHUIZEN – Tegen de koploper in de promotieklasse MOVE hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto geen moment aanspraak mogen maken op setwinst. De gehavende selectie ging tegen de Volendammers  keihard met 4-0 onderuit.

Op dit moment heerst er bij de herenafdeling van Dinto een spelverdelersprobleem. Achtereenvolgens zijn Jim Quant, Nikolajev Ligthart en Ruben Verheul geblesseerd. De stand-in van vorige week, Jurgen van Baar, was afwezig en zodoende moest diagonaalspeler Klaas de Boer deze belangrijke taak op zich nemen. Hij deed dit prima, maar moest door het gemis van Jurgen van Baar veel aanvalskwaliteit missen. MOVE was geenszins van plan om punten te laten liggen en won met overtuigende setstanden. Na een half jaar blessureleed maakte Martin van Dijk zijn opwachting in de hoofdmacht. De centrumspeler kon redelijk meedraaien. “Dit was een mooie wedstrijd om weer te beginnen. We wisten vooraf dat het een vrij kansloze missie zou zijn. Van dit team hoeven we de punten niet te halen”, volgens van Dijk. Setstanden: 12-25;14-25;17-25;12-25.

Beginopstelling De Nijs/Dinto: Klaas de Boer; Guido Berkhout; Emiel Tesselaar; Dion Berkhout; Freek Pronk; Nico van der Gragt; libero Niels van Baar.