ISSYS ICT in de media

Goedwerkende IT is cruciaal voor elk bedrijf. De tijd dat één medewerker ’met affiniteit met computers’ het in zijn eentje af kon ligt ver achter ons, aldus de experts. IT is complexer dan ooit. Maar biedt ook veel transparantie. ”IT is de hype allang voorbij. Het is een concrete winstfactor voor je bedrijf.” 


Hiermee kopt het artikel over Herke Dekker van Herke ICT Group en Christel Smit van ISSYS ICT in de nieuwste editie van Magazine Het Ondernemersbelang. De twee marktleiders op het gebied van extern IT-beheer in Noord-Holland praten samen over het uitbesteden van IT-beheer. Wat is het belang er van? En: kan iedereen het beheer uitbesteden? Lees het (http://issuu.com/novema/docs/r021-0115_hob_noord_holland_noord/9?e=0) complete artikel vandaag nog. 

Magazine Hét Ondernemersbelang (http://www.ondernemersbelang.nl/magazine) brengt, naast reportages waarin bedrijven belicht en in beeld gebracht worden, verslagen van de door haar georganiseerde masterclasses en rondetafelgesprekken,  ondernemersnieuws en interviews met aansprekende personen uit uw regio. 

 

 

 

Christel en Herke Christel en Herke