OEK speelt klassieker

Arsenicum te zien in Schagerbrug

Toneelvereniging Ons Eigen Kring (OEK) speelt: de komische thriller ARSENICUM.

(Geschreven door Joseph Kesselring.) Arsenicum vertelt het verhaal van de zusjes Abby en Lucy Brewster, die eenzame mensen vergiftigen met hun vlierbessenwijn. Het aardige van de dametjes is, dat ze dit als een volstrekt normale hobby beschouwen. Het oude familiehuis in Brooklyn telt echter nog een maffe bewoonster: nicht Teddy Brewster, die zich president Roosevelt van Amerika waant.

De enige van de familie die alles nog op een rijtje heeft is Michael Brewster, de broer van Teddy. Hij verdient zijn brood als toneelrecensent. Michael krijgt echter de schrik van zijn leven als hij in de vensterbank een lijk ontdekt, dat het twaalfde slachtoffer van zijn tantetjes blijkt te zijn……

Aan hem de taak om de misdaad te verhullen. Michael bedenkt dat Teddy wel de moordenaar kan zijn, zij heeft immers alle lijken in de kelder begraven. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgt de familie bezoek van Michaels jongere broer David, die in de achterbak van zijn auto ook al een lijk meesleept.

David blijkt dezelfde liefhebberij te hebben als zijn tantetjes en Michael is zijn leven niet meer zeker. Hoe het afloopt kunt u met eigen ogen bekijken op één van de uitvoeringen in Het Wapen van Zijpe.

Het stuk wordt muzikaal begeleid door Cees Langedijk uit ’t Zand.

Uitvoeringsdata: Première 4 maart, 6,7,10,13 en 14 maart. Aanvang 20.00 uur.

Zaal open om 19.30 uur.

De kaartverkoop is van start gegaan. De kaarten voor volwassenen bedragen €9,00 en voor kinderen t/m 12 jaar €5,00. Ze zijn verkrijgbaar bij Rondom Gelukkig, Grote Sloot 351 te Schagerbrug.  Ook kunt u kaarten online reserveren via: oek@quicknet.nl

Meer informatie vindt u op

 

Scène uit Arcenicum. Foto: OEK Scène uit Arcenicum. Foto: OEK