Avondvierdaagse 2015!

Wandel jij ook mee?

Beste kinderen en ouders,

Van maandag 13 tot en met vrijdag  17 april 2015 wordt de jaarlijkse avondvierdaagse weer gehouden. Het is de bedoeling dat er in deze week, maandag t/m vrijdag, op de avonden minimaal vier keer gewandeld wordt. Je hebt dus één vrije avond deze week. Handig, voor als je eigenlijk een avond niet kan lopen! Op de vrijdagavond is de medaille uitreiking.

We hopen dat er ook dit jaar weer heel veel kinderen (en ouders) mee willen lopen. Omdat we weten dat niet alle ouders alle dagen mee kunnen lopen, hopen we dat ook dit jaar de verantwoordelijkheid gedeeld kan worden, zodat als je zelf niet kan, een andere ouder jouw kind in de gaten kan houden. Op deze manier kunnen we met z’n allen er zorg voor dragen, dat iedereen in staat is de vierdaagse dit jaar te lopen.

Er zijn twee afstanden die gelopen kunnen worden, 5 en 10 kilometer. We hebben ervaren dat de meeste kinderen 5 kilometer willen lopen. Echter als er kinderen zijn die de 10 kilometer willen lopen, dan horen we dit graag, zodat we hier een gezamenlijke groep van kunnen maken.

Ouder, ook al ben je in staat maar één avond te lopen, meld je aan! Op deze manier kunnen we er met z’n allen voor zorgen, dat we ook dit jaar weer een succesvolle vierdaagse kunnen lopen. Bij binnenkomst in de school komt een intekenlijst te liggen, waar je je kan aanmelden, en tevens kan vermelden welke afstand je loopt en op welke avond, zodat bekend is wie wanneer loopt, zodat een andere ouder aan jou hulp kan vragen als hij/zij zelf niet kan.

Ook vanuit ons team wordt enthousiast meegewandeld, echter zijn wij in aantal te klein om alle kinderen in de gaten te houden. De eindverantwoording ligt dan ook bij de ouders van de kinderen die lopen. Dat betekent, als uw kind mee loopt, dat u zelf mee loopt of dat een andere ouder hier van op de hoogte is. De meeste teamleden lopen één of meerdere avonden mee. Wij hebben er zin in en we hopen u ook!

 

Voorverkoop kaarten
Op woensdag 1 april, dinsdag 7 april en vrijdag 10 april 2015 is er tijdens de inloop de mogelijkheid om kaarten te kopen op school bij  Maartje v.d. Molen. Zij zal in de hal klaar zitten om uw/jouw deelname te registreren.

Kaarten kosten € 4,= per deelnemer, inclusief de medaille aan het einde van de vier dagen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om vier avonden te lopen, dan vinden we het uiteraard wel gezellig als je minder dagen met ons meeloopt. Je kan dan een kaart kopen t.b.v. € 2,-. Als je klaar bent, ontvang je een oorkonde voor de dagen dat je wel hebt gelopen.

 

Maandag 13 april 2015 starten we om 18.30u. Vertrekpunt: Dorpshuis de Kastanjeboom, Dirkshorn.

(ook dan is er nog een mogelijkheid tot het kopen van kaarten!)

Als je de 10 kilometer loopt, is het vertrek om 18.00u.

 

Vriendelijke groeten,

Het team

PCB de Regenboog