De Pen van Julia Kuiper

Draai gevonden in Kanaalzicht

Mijn naam is Julia Kuiper en ben 28 jaar. Ik ben geboren in Barsingerhorn, waar ik tot mijn 4e heb gewoond. Toen zijn wij verhuisd naar Dirkshorn. De basisschool  waar ik naartoe ging was de Meerkoet. Daarna ben ik naar het Clusius College in Schagen gegaan. Ook heb ik de kappersopleiding gedaan in Alkmaar, maar dat was helaas niet helemaal mijn ding.

In het weekend werkte ik in de keuken in De Bron in Schagen. Na de kappersopleiding ben ik daar vast gaan werken en heb daar 9 jaar met veel plezier gewerkt. Al vaker dacht ik aan werken in de kinderopvang, maar ik wilde heel zeker weten dat dit wel echt mijn droombaan was….

Deze gedachtes kwamen steeds vaker, en heb toen toch de stap gezet. Ik ging mijn diploma halen om gastouder te worden. Het was best pittig, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, dat is echt mijn passie! Vorig jaar januari ben ik bij mijn vriend Arlo Kuit op de boerderij Kanaalzicht aan de Parallelweg gaan wonen. De dieren bij ons op de boerderij zijn voor de kinderen natuurlijk ook erg leuk en leerzaam. Op Facebook, waar ik onder de naam Julia Kuiper te vinden ben, zet ik regelmatig foto’s of verhaaltjes van wat er allemaal bij ons op en om de boerderij gebeurt.

Als u het leuk vind, neem dan gerust een kijkje op mijn Facebookpagina, of u mag mij altijd (geheel vrijblijvend!) bellen of mailen voor meer informatie.

(0615106604/julia.kanaalzicht@outlook.com)

Eind deze maand hebben wij groot feest op de boerderij…want Arlo en ik gaan trouwen!!

Julia Kuiper

Julia Kuiper en Arlo Kuit Julia Kuiper en Arlo Kuit