Ontdek de nieuwe Nikon Coolpix P900 met heel veel zoom !

Super camera met veel techniek en maar liefst 83x zoom !

Bekijk hier de introductiefilm (http://www.youtube.com/embed/ecDTHBqJ0Io)

 

Kom dichterbij de schoonheid van de natuur met de COOLPIX P900.
De zeer krachtige optische zoom heeft een dekking van 24 mm tot 2000 mm en is uitbreidbaar tot 4000 mm met Dynamic Fine Zoom. Hiermee kunnen fotografen de natuur dichterbij brengen dan ooit tevoren en in fijne details vastleggen in zowel foto’s als Full-HD films. Het grote, heldere objectief van f/2.8-f/6.5 produceert kristalheldere, scherpe beelden bij een hoge resolutie, zelfs als het helemaal is uitgezoomd.

Supersnelle techniek
De reactietijd is kort, met een snelle AF en kortere opnamevertraging. Bovendien zijn tele-opnamen uit de hand uitzonderlijk stabiel, dankzij de geavanceerde optische VR (vibratiereductie) met dubbele detectie die een zeer effectieve vermindering van bewegingsonscherpte biedt, equivalent met fotograferen met een sluitertijd die 5,0 stops korter is2. Deze nieuwe krachtige VR verbetert de absorptie van trillingen door bewegingen van het objectief (hoeksnelheidsensor) en van de beeldsensor (gegevens over bewegingsvectoren) gelijktijdig te detecteren. Daardoor is een nauwkeuriger berekening van de hoeveelheid beeldonscherpte mogelijk en werkt de vibratiereductie veel beter.
Snel veranderende onderwerpen kunnen flexibel en probleemloos worden gekadreerd op de grote kantelbare lcd-monitor (RGBW) van 7,5 cm/3 inch met 921.000 beeldpunten. Bovendien kun je dankzij de elektronische zoeker eenvoudig wisselen tussen opnamestijlen aangezien de oogsensor automatisch overschakelt van opname via het scherm wanneer jouw oog in de buurt van de zoeker komt.

Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland, zegt hierover:
”De COOLPIX P900 tilt de prestaties van ons assortiment compactcamera’s naar een geheel nieuw niveau: fijnere details, ongekend krachtige zoom, verbeterde stabiliteit, flexibele compositie en indrukwekkende intervalfilm. Met een optische zoom tot 2000 mm(2) en Dynamic Fine Zoom tot zelfs 4000 mm(1) kunt u verafgelegen onderwerpen heel dichtbij halen. Dankzij de snelle respons mist u geen enkel moment wanneer u snelbewegende onderwerpen fotografeert en de optische VR van 5,0 stops met dubbele detectie biedt stabiliteit die garant staat voor haarscherpe details, zelfs bij ultratele-opnamen uit de hand.”
 

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-69932/product/nikon_coolpix_p900.html)

 

Team Beemster Schagen

nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart
nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (1) nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (1)
nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (2) nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (2)
nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (4) nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (4)
nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (3) nikon-coolpix-p900-compact-camera-zwart (3)