Speelplein en patio

ingevoerd op 28-05-2015

Opa Johan (en nu ook zijn schoonvader!!) en oma Ammy zijn weer gestart met het verder opknappen van onze patio. Deze ziet er nu al een stuk mooier uit dan de afgelopen jaren. Veel dank hiervoor!

 

Intussen zijn er grootse plannen met ons schoolplein. Jacco en Jos (twee vaders uit groep 1/2 graspieper.) hebben samen met drie kinderen van school, Elise, Nico en Quentin een mooi plan gemaakt om ons speelplein op te knappen en uitdagender voor spel en sport te maken. Jos heeft hiervan een heel mooi ontwerp gemaakt en op dit moment wordt dit plan door de drie leerlingen gepresenteerd aan alle groepen in de school. Als we dat gedaan hebben gaan we, samen met de kinderen,  dit plan presenteren op het stadhuis, in de hoop dat de Gemeente Schagen hier toestemming voor gaat geven en ook hieraan wilt meewerken. Wij hopen dit wel, dit is immers een mooi stukje burgerinitiatief  en participatie: iets wat onze overheid graag ziet gebeuren!

Maar voor de echte realisatie zullen we ook t.z.t. een beroep gaan doen op vrijwilligers. We zullen naast sponsors en subsidies die we hier en daar proberen te krijgen,  ook een beroep gaan doen op ouders om mee te helpen bij het realiseren  van een mooi schoolplein.

Als het plan door alle kinderen is bekeken….. en goedgekeurd….. zullen we het ontwerp op onze website zetten, zodat u als ouder ook kunt zien waar wij naar toe willen werken!

Wordt vervolgd……

 

 

schoolplein (1) schoolplein (1)