Altijd verzekerd met Back up Online

 

Vrijdagavond 24 april brak er een grote brand uit bij Reinigings- en Straalbedrijf Stef Kuilboer in Heerhugowaard. Alle inzet van de brandweer ten spijt, zijn de panden van Stef Kuilboer en het naastgelegen loodgietersbedrijf Feenstra als verloren opgegeven. Er waren geen mensen aanwezig in de panden, maar de materiële schade is enorm.

Dankzij de ad hoc inzet van ICT partner ISSYS ICT konden de processen wel zeer snel worden opgepakt. Stef Kuilboer maakt gebruik van Back up Online via ISSYS ICT. Deze dienst zorgt ervoor dat er een backup van alle bedrijfsdata automatisch wordt opgeslagen in een beveiligd datacenter. Het maken en wisselen van tapes is niet meer noodzakelijk. Bijkomend gemak is dat een online back-up op verschillende manieren toegankelijk kan worden gemaakt. Tevens is het vanaf diverse locaties beschikbaar. Dit zorgt er voor dat het terughalen van data snel en eenvoudig te realiseren is. ISSYS ICT medewerkers hebben hierdoor de IT omgeving van Stef Kuilboer binnen enkele dagen weer in de lucht gekregen.

ISSYS ICT wenst Stef Kuilboer veel sterkte toe!

 

Met Back-up Online van ISSYS ICT worden uw bestanden volledig automatisch opgeslagen. Na een computercrash, brand, waterschade of diefstal kunt u uw bedrijfsinformatie snel en veilig terughalen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Uw ICT onze zorg!

 

 

Backup-online Backup-online