Straatgolf Schagen 2015. Heeft u zich al ingeschreven?

ingevoerd op 30-07-2015

Op zondag 20 september 2015 wordt voor de negende keer een Straatgolfdag georganiseerd in Schagen. Toen we negen jaar terug met dit evenement begonnen, hoopten we dat het zou kunnen uitgroeien tot een traditie. Dat is gelukt, mede door de vele deelnemende teams en sponsors. Het wordt ook dit jaar weer een speciaal parcours, verzorgd door een enthousiast organisatiecomité.

Goede doelen
In 2013 was de opbrengst van 7.000 euro, bestemd voor het revalidatiecentrum in Magnushof, Stichting Dupla en Kinderen van de voedselbank Schagen en ook in 2015 willen we een mooi bedrag bijeen brengen door middel van deze speciale dag voor Schagen. Eén goed doel is al gekozen: het kopen van twee rolstoelen voor aangepast sporten voor Sportservice Schagen.

Parcours
Met de ervaring van de afgelopen jaren zal het parcours in 2015 de beste holes krijgen. Ieder jaar werd de route iets gewijzigd om het steeds afwisselend te houden. Dit jaar zullen de leukste holes opnieuw worden uitgezet en wordt een aantal funholes opgenomen. Voor de laatste editie was er een overzichtelijke plattegrond gemaakt. Dit maakte het voor het publiek makkelijker om de deelnemers te volgen. Natuurlijk zullen we ook dit jaar zorgen dat de route voor iedereen goed te volgen is - wandelend of op de fiets. Aan de holeponsors zal worden gevraagd om te zorgen voor een extra aantrekkelijke aankleding van ‘hun’ hole.

Inschrijven
De sponsormogelijkheden zijn uiteenlopend. Door aanmelding als Flightsponsor doe je mee met een team van vier personen. De flights worden de gehele dag volledig verzorgd; vanaf de ontvangst met koffie en koek tot een spetterende feestavond met barbecue. Inschrijving is ook mogelijk voor de individuele deelnemer. Deelname is alleen mogelijk indien vier individuele inschrijvers een flight vormen. Als Holesponsor wordt de naam van uw bedrijf verbonden aan één van de holes. U kunt ook besluiten om bij de afsluitende feestavond als Vrienden te genieten van een goed verzorgde barbecue.

Meer informatie over de mogelijkheden kunt u verkrijgen via Jan Lont namens de Rotary, via Stefan Louter namens de Ronde Tafel of via Franc Hogervorst namens de Heeren van Scaghen.

Benieuwd wie al deelneemt? Inschrijven of even de sfeer proeven? Zie ook onze website: www.straatgolfschagen.nl (http://www.straatgolfschagen.nl) 

Meteen inschrijven kan natuurlijk ook! (http://www.straatgolfschagen.nl/dl-27123-0/download?page=3&group=6402)

Straatgolf Schagen Straatgolf Schagen