OFS nodigt alle ondernemers uit gemeente Schagen voor ALV _ dinsdag 1 september

Schagen - Op dinsdag 1 september zal de Algemene Ledenvergadering van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) plaatsvinden. De Algemene Ledenvergadering start om 20:00 uur en vindt plaats in Igesz te Schagen (Markt 22). Vanaf 19:30 uur zijn alle ondernemers, die actief zijn in de gemeente Schagen, welkom. De bij de OFS aangesloten ondernemersverenigingen hebben hun leden in de afgelopen periode geïnformeerd over deze vergadering.

Graag wil het bestuur van de OFS ondernemers op deze avond informeren over de actuele ontwikkelingen binnen de OFS en over de activiteiten die de OFS de afgelopen periode heeft uitgevoerd. Daarnaast zal de nieuwe sectorvoorzitter van de commissie detailhandel aan u voorgesteld worden.

Trend- en techwatcher de heer Jorus Everaerd zal u vervolgens meenemen in de toekomst. De wereld verandert in een enorm tempo. Wij leven in een dynamische en snel veranderende samenleving. De technologische ontwikkelingen hebben een grote invloed op de invulling van ons leven en werk. Technologie kan ons leven en werk makkelijker, veiliger en efficiënter maken. De ontwikkelingen bieden ondernemers unieke mogelijkheden om te innoveren. Kortom, dit mag u niet missen!

Aanmelden
Om organisatorische redenen verzoekt het bestuur van de OFS de ondernemers die bij de Algemene Ledenvergadering aanwezig willen zijn, zich aan te melden vóór 30 augustus 2015 via: aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl), onder vermelding van “aanmelding ALV”. Graag vernemen wij met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.


Klik hier (http://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-60560/download/uitnodiging_alv_ofs_dinsdag_1_september_2015.pdf) om de uitnodiging voor de ALV en het programma van de avond in te zien.
Datum bijeenkomst:    dinsdag 1 september 2015
Inloop:                         19:30 uur
Start bijeenkomst:       20:00 uur
Locatie:                       Igesz te Schagen (Markt 22)
Onderwerpen:             Ontwikkelingen OFS en Presentatie trend- en techwatcher J. Everaerd

OFS-Algemeen-LG OFS-Algemeen-LG