AllPlant met stand aanwezig op Plantarium

Woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus. Stand nummer 81

Plantarium (http://www.plantarium.nl) is dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa.

AllPlant presenteert op Plantarium de nieuwe collectie buitenplanten die een meerwaarde bieden voor kweker en consument. Het is een innovatief en nieuw assortiment van jonge planten die via weefselkweek, maar ook als stek vermeerderd worden. Kom dus kijken bij de stand van Allplant (stand nummer 81).

 

Nieuwe AllPlant-catalogus

De aanwezigheid op deze internationale vakbeurs voor de boomkwekerij valt samen met de presentatie en introductie van de nieuwe AllPlant-catalogus (http://www.allplantcatalog.nl/). In de catalogus vindt u alle door AllPlant gekweekte planten terug. Daarnaast zijn er vele nieuwe planten of series van planten te bewonderen in de catalogus.

 

Wilt u graag de nieuwe AllPlant-catalogus ontvangen? Bezoek dan onze stand op Plantarium of vul het formulier (http://www.allplant.nl/catalogus) in op onze website. U krijgt de catalogus dan automatisch thuisgestuurd.

 

Plantarium, stand nummer 81

Wanneer u voornemens bent om naar Plantarium te komen, kunt u ons vinden bij stand nummer 81. Het team van AllPlant informeert u graag over het gehele assortiment planten dat voor het nieuwe seizoen beschikbaar is. Plantarium is geopend vanaf woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus van 09.00 tot en met 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot en met 16.00 uur.

 

 

Nieuwe collectie planten van Gootjes AllPlant te zien op Plantarium 2015 - Standnummer 81 Nieuwe collectie planten van Gootjes AllPlant te zien op Plantarium 2015 - Standnummer 81
AllPlant aanwezig op Plantarium 2015 - Standnummer 81 AllPlant aanwezig op Plantarium 2015 - Standnummer 81
Gootjes AllPlant - Plantarium 2015 - Standnummer 81 Gootjes AllPlant - Plantarium 2015 - Standnummer 81