Bezoek Wim van der Camp aan groep 5, 5/6 en 6

Bezoek Wim van der Camp aan groep 5, 5/6 en 6

Vrijdagochtend 9 oktober bezocht Dhr. Wim van der Camp onze St. Barbaraschool. Deze europarlementariër kwam langs in het kader van de kalenderkleurwedstrijd van de CDA-fractie in het Europarlement, waaraan de klassen 5, 5/6 en 6 hadden meegedaan. Zij hadden de opdracht gehad om een werkstuk te maken met als thema: Italië, Rome. Wethouder Jelle Beemsterboer van de gemeente Schagen had de St. Barbaraschool uitgekozen als vertegenwoordiger namens de provincie Noord-Holland.

Na een algemeen praatje over zijn werk, maakte Dhr. v.d. Camp de prijswinnaars bekend. De derde prijs was voor Britt Jorna (groep 6), de tweede prijs voor Jente Tijm (groep 5) en tenslotte was de hoofdprijs voor een groepswerk van Rens Groot, Renske Schoorl, Angèle Wokke en Moniek Boekel (groep 5/6). Zij ontvingen een kadobon van €25.

De winnaar werden later door de massaal aanwezig pers geïnterviewd. Zo waren zij live te horen op RTV Noord Holland en verschijnt er een bericht in de Schager Courant. Voor de eerste impressie kunt u kijken op Schagen24.nl en natuurlijk in het fotoboek op de website van de school.

DSC_6863 DSC_6863
DSC_6869 DSC_6869
DSC_6881 DSC_6881