Winterfair bij Partners at Home

zaterdag 28 november

Winterfair bij Partners at Home

SCHAGEN - Partners at Home organiseert zaterdag 28 november haar eerste Winterfair op bedrijventerrein Witte Paal 300 in Schagen. Diverse regionale ondernemers zijn aanwezig bij Partners at Home, de samenwerking tussen Noord-West Interieurs en Jac Vink, om hun specifieke producten tijdens een heuse Winterfair te promoten. 

Bent u op zoek naar leuke cadeaus voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom, dan is deze fair een uitstekende plaats waar u terecht kunt voor leuke presentjes. De ondernemers voor life & body hebben mooie producten die uw dierbaren een goed gevoel zullen geven! Ook de ondernemers met lekkernijen voor de inwendige mens zijn aanwezig. Hiervan kunt u uiteraard tijdens de fair al een voorproefje nemen. Laat u verrassen door de specialisten!

De producten voor in en om het huis komen ook rijkelijk aan bod. Wilt u een advies voor uw woning op het gebied van totaal interieur, dan is deze Winterfair bij uitstek de juiste plek. Op het gebied van licht, meubelen, accessoires, verf, behang, vloeren, raamdecoratie en zelfs kunst kunt u uw hart ophalen. Er zijn tal van leuke producten ter decoratie van uw woning, die u direct kunt meenemen! Diverse bedrijven met adviseurs staan u graag te woord met hun kennis. Zij geven antwoord op al uw vragen en adviseren u over eventuele wensen.

Tijdens de Winterfair kunt u meedoen aan een workshop, waarbij u de mogelijkheid krijgt uw eigen kerststuk te ontwerpen en maken, met hulp van de professional. Via de site www.partnersathome.nl kunt u zich hiervoor al inschrijven.

Ook voor de kinderen zijn er activiteiten. Zij kunnen pony rijden en zich tijdens de Winterfair laten schminken. 

 

Kortom, een superleuke en informatieve Winterfair, zaterdag 28 november  van 10.00 tot 16.00 uur op bedrijventerrein Witte Paal 300 te Schagen. 

 

partnersmedewerking700 partnersmedewerking700