Personeels/ groepszaken

ingevoerd op 27-11-2015

We beginnen deze nieuwsbrief met 4 stukjes over personeels/groepszaken.

 

AFSCHEID JUF DIANA EN JUF ANNE-MARIE

In onze nieuwsbrief van oktober hebben we u geïnformeerd over het aanstaande vertrek van twee van onze collega’s. Op vrijdagochtend 11 december gaan wij rondom hun afscheid iets organiseren. Samen met alle kinderen van de school hebben we op deze ochtend diverse activiteiten in de verschillende lokalen.

Voor ouders is er gelegenheid om afscheid van juf Diana en/of Anne-Marie te nemen aan het eind van deze ochtend. Om 12.30 u. vindt u juf Anne-Marie in haar lokaal en juf Diana in de koffiekamer.

 

VERVANGING JUF ANNE-MARIE EN JUF RIANNE

Groep 3: Het aanvankelijk bedachte plan om juf Nienke de taak van juf Anne-Marie over te laten nemen na de kerstvakantie, hebben we los moeten laten.

Omdat we op dit moment geconfronteerd worden met verschillende andere vervangingen in de school, kon de situatie ontstaan dat er voor een andere groep meer dan 2 leerkrachten kwamen te staan in één week. En dat vinden wij een zeer onwenselijke situatie en passen we alleen toe in tijd van nood!

Juf Manon breidt haar taak uit en zal van maandag tot en met donderdag de juf van groep 3 zijn. Voor de vrijdag zoeken we, in overleg met ons bestuur, een juf met ervaring in groep 3. Zodra die naam bekend is zullen we u op de hoogte brengen.

Groep 7: Juf Rianne gaat m.i.v. 23-01-2016 met zwangerschapsverlof. De vervanging gaat juf Nienke volledig doen. Dat betekent dat de kinderen van groep 7 slechts met één juf te maken krijgen. Als alles goed gaat met Rianne en haar kindje, loopt haar verlof op 02-06-2016 af. Zij zal dan terugkomen met waarschijnlijk ouderschapsverlof: ook dat zal dan Nienke gaan doen.

 

JUF LOUISE IS ZIEK

Onlangs is bij juf Louise de nare ziekte reuma geconstateerd. Dan wordt het werken met kinderen wel heel lastig. Vandaar dat juf Louise op dit moment met ziekteverlof is. Op dit moment wordt onderzocht welke medicijnen het beste bij haar aanslaan. De vervanging zal dus niet voor enkele weken zijn, we denken eerder in maanden.

Na deze week (m.i.v. dinsdag 1 december) zal juf Laura de vervanging doen op dinsdag, woensdag en donderdag. Juf Marleen zal natuurlijk op de maandag, vrijdag en enkele donderdagen voor de klas staan.

 

ELINE

Ook Eline,  van de administratie,  is geveld. Een vervelende virusinfectie houdt haar op dit moment thuis. Heel naar, we wensen haar veel beterschap en hopen haar spoedig weer in goede gezondheid op de maandag- en dinsdagmiddag bij ons terug te zien.

 

verandering werkdagen verandering werkdagen