De veelzijdigheid van Little Greene

Verkrijgbaar bij Partners at Home

Het eeuwenlange succesverhaal van Little Greene is ongetwijfeld met name te danken aan de veelzijdigheid van deze productielijn. Om alle aspecten kort op een rijtje te zetten, worden hieronder de specialiteiten van Little Greene weergegeven.

Little Greene verf

Little Greene verf vormt het grootste onderdeel van Little Greene. Deze verf onderscheidt zich voornamelijk van andere verfsoorten door de wonderbaarlijke dekkingsgraad en uitstekende pigmentatie. De dekkingsgraad kan alleen omhoog gebracht worden door het gebruik van de beste inhoudsproducten en om die reden kunt u met 1L verf gemiddeld 15m2 oppervlak bedekken (in tegenstelling tot minder dan 10m2 bij veel andere verfmerken).

Daarnaast bevat Little Greene een bijzondere pigmentatie. Door het gebruik van 40% meer pigment, komt elke kleur beter en voller tot zijn recht. U zult zien dat er ongeëvenaarde nuances zullen ontstaan door deze fantastische pigmentatie. Daarnaast wordt er altijd een zo milieuvriendelijk mogelijk product geproduceerd door het gebruik van de beste natuurlijke pigmenten en mineralen.

Little Greene verf is (bij bijna alle verfsoorten) beschikbaar in wel 191 kleuren. De keuze is ruim, waardoor het kiezen van de perfecte kleur bijna onmogelijk is. Daarom is er een Little Greene kleurenwaaier uitgebracht. Deze kleurenkaart bevat alle kleuren handgeschilderd in een duidelijk overzicht met beschrijvende informatie.

Indien u nog niet tot de juiste kleurkeuze kunt komen met alleen het gebruik van de Little Greene kleurenwaaier, kleurenalbum of kleurstalen, is er ook nog de mogelijkheid om een Little Greene proefpotje te bestellen. Deze proefpotjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in de hoeveelheden van 60mL of 250mL.

Little Greene behang

Little Greene behang is de tweede grote inkomstenbron van Little Greene. Dit vliesbehang bestrijkt de afgelopen drie eeuwen, namelijk de 18e, 19e en 20e eeuw. In de wonderlijke en unieke ontwerpen komt de ontwikkeling van de mechanisatie en behangtechniek duidelijk tot zijn recht. In drie eeuwen tijd worden de handgemaakte, natuurgetrouwe ontwerpen verwisseld voor artistieke, geometrische en machinaal geproduceerde behangsoorten. Door de rijkdom aan kleur en de eeuwenoude historie beschikt u over een uitzonderlijke pracht met Little Greene behang.

Little Greene toebehoren

Om zowel het behang als de verf aan te kunnen brengen, zult u gebruik moeten maken van verschillende hulpmiddelen. Op Paint-Greene.nl kunt u de betreffende benodigdheden vinden bij Little Greene toebehoren. Hier vindt u uitstekende producten van Little Greene, zoals kwasten, rollers, schilderstape en schuurpapier. Met al deze spullen kunt u gelijk beginnen aan het verven van het interieur of met het plakken van behang.

Little Greene staat voor:

 

een bijzondere kleurbeleving

uitstekende pigmentatie en hoge dekkingsgraad

de beste kwaliteit vliesbehang

ongeëvenaarde behulpzaamheid

een eeuwenlang succesverhaal

4 - Hicks' Blue 4 - Hicks' Blue
8 - Yellow Pink-Lamp Black 8 - Yellow Pink-Lamp Black
10 - Sage Green- Mambo 10 - Sage Green- Mambo
11 - Invisible Green-Leather 11 - Invisible Green-Leather
13 - Attic II-Sky Blue 13 - Attic II-Sky Blue
14 - Attic II-Sky Blue 14 - Attic II-Sky Blue
24.-Colour-Card---Pink-&-Reds 24.-Colour-Card---Pink-&-Reds