Foto Video Beemster gaat verhuizen naar Makado Centrum 5

Vanaf 29 april heten we Beemster Schagen - Imaging & Connectivity

FOTO VIDEO BEEMSTER GAAT VERHUIZEN

Foto Video Beemster, een begrip voor menigeen van Schagens winkelend publiek, gaat verhuizen. Na decennia lang naast de roltrap gevestigd te zijn geweest, blijft de winkel die altijd is gefixeerd op ontwikkeling, in het Makado Centrum, maar verhuist per 29 april a.s. naar nummer 5. Tussen Smultaria en Bakkerij Jonker, in het pand waar voorheen Dolf Schoenmode was te vinden. Eveneens gaat Foto Video Beemster door onder een andere naam: Beemster Schagen Imaging en Connectivity.

De nieuwe locatie telt ruim 2 keer zoveel vierkante meters als het huidige adres. Deze extra oppervlakte komt heel goed van pas, want door de vele en snelle ontwikkelingen in de foto, video en telecom markt, acht Beemster Schagen het noodzakelijk om het assortiment te gaan uitbreiden. De nieuwe, gerelateerde en zeker ook interessante productgroepen, welke naast het huidig gevoerde assortiment perfect passen in de Imaging en Connectivity winkel, zijn bijvoorbeeld TV’s en Domotica. Bij dit laatste kan worden gedacht aan beveiligingscamera’s, verlichting en thermostaten, met Fibaro, Osram en Nest als betrouwbare namen. De winkel zal worden voorzien van diverse demo producten, waardoor het voor de klant mogelijk is om de slimme technologie voor in huis, welke met de smartphone of tablet te bedienen is, zelf op voorhand al te kunnen ervaren. Het winkelconcept zal daardoor veranderen naar een Experience Store.

Uiteraard blijft Beemster Schagen de speciaalzaak op het gebied van fotografie, video, mobiele telecom en de vaste huisaansluiting, in samenwerking met haar vertrouwde partners Ringfoto en Telecombinatie.    

Momenteel draait de verhuizingsopruiming bij Beemster Schagen op volle toeren. Deze opruiming duurt nog tot en met zaterdag 23 april, dus alleen deze week is het nog mogelijk om gebruik te kunnen maken van kortingen tot 50%!

De verhuizing van Beemster Schagen Imaging & Connectivity naar de nieuwe locatie zal ook een aantal openingsacties met zich meebrengen. Houd hiervoor de volgende zondageditie goed in de gaten!

 

Team Beemster Schagen

 

 

DSC_0191 DSC_0191