Beemster, E-Fiber en TriNed slaan de handen in één...

Glasvezel infrastructuur van belang voor nu en de toekomst...

 

Beemster Schagen partner van E-Fiber en TriNed...

Onlangs zijn wij het partnership aangegaan met E-Fiber en TriNed om de vraagbundeling te laten slagen voor de gemeente Schagen. Wij onderkenen het belang van een goede en snelle infrastructuur voor nu en op termijn. De vraag om meer snelheid zal alleen maar toenemen en dan is glasvezel het aangewezen medium. De koperdraad en ook de coaxkabel zal op termijn niet meer de snelheid en kwaliteit kunnen garanderen wat glasvezel nu eenmaal wel kan.

 

Voordeel nu en op termijn al zichtbaar...

Het ”standaard” beeld wat u nu op uw tv via een andere manier bekijkt kan al beter. Maar ook de huidige tv’s met 4K beeld worden niet optimaal gebruikt. 4K beelden zijn alleen maar met glasvezel te bekijken, en er zullen op termijn alleen maar meer beelden met 4K worden aangeboden. 

 

Meer behoefte aan snelheid

Maar ook nieuwe oplossingen in en om het huis vragen om snellere verbindingen. Denk daarbij aan domotica, het beheren van de electronica in huis zoals alarm, verlichting, en andere apparatuur, maar ook uw camera. Zowel uw foto- / videocamera als uw camera in uw smartphone (smartdevice) zullen op termijn niet alleen een geheugen kaart hebben om uw kostbare beelden op te slaan. Dit gaat straks ook direct op uw eigen persoonlijke huiscomputer, welke u overal ter wereld kunt benaderen. Dat glasvezel dan het aangewezen medium is hoeft geen betoog.

 

Meer vragen of/en iemand persoonlijk spreken ?

Wij als Beemster Schagen kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze TriNed shop in de winkel aan het Makado Centrum 5 te Schagen. In de shop kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkel.       

 

Direct glasvezel in Schagen bestellen (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-106384/pagina/glasvezel_in_schagen-aanmelden.html)

Meer informatie over Glasvezel in Schagen (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-106077/pagina/trined_via_e-fiber.html)

 

Team Beemster

E-Fiber-web E-Fiber-web
Aanleg glasvezel Aanleg glasvezel
Glasvezel is vanzelfsprekend geworden Glasvezel is vanzelfsprekend geworden
Interview voor het slot Interview voor het slot