Gratis op de foto tijdens de Glasvezel in Schagen actie !

Deel de Foto - Sponsor je club of vereniging - Schrijf je in en Win...

Maak een foto en deel deze !

Op zaterdag 10 december kan je vanaf 10:00 uur in het Makado Centrum te Schagen een leuke foto laten maken van je zelf of met je vrienden tijdens de Glasvezel vraagbundeling in Schagen. Deze foto kan je met al je social friends meteen delen om te laten zien waarom jij voor Glasvezel in Schagen kiest. 

 

Schrijf je in en win !

Als je je bij Beemster Schagen inschrijft voor Glasvezel in Schagen, wat natuurlijk heel verstandig is, maak je meteen kans op een Sony 65” 4K Televisie of 1 van de 5 VR brillen die we na de vraagbundeling verloten.  

 

Sponsor je favoriete club of vereniging 

Als u zich inschrijft voor Glasvezel in Schagen kunt u tevens een donatie doen aan uw favoriete club of vereniging. Daarmee wordt de clubkas gespekt door TriNed met € 10,00 per aanmelding. Zijn het er 50 of meer, dan wordt dat bedrag zelfs verdubbeld naar € 20,00 per aanmelding. Uiteraard mogen de leden van de vereniging of club ook meedoen, en ook actief werven. 100 leden met elk 1 extra aanmelding is dus € 4000,00 voor de club of vereniging. Daar moet elke penningmeester blij van worden. Heeft u als club of vereniging ook interesse, stuur dan een mailtje naar Cor van Beemster Schagen. (mailto:cor@beemsterschagen.nl)

 

Direct aanmelden voor Glasvezel in Schagen >>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-106384/pagina/glasvezel.html)

De argumenten voor Glasvezel in Schagen >>> (http://www.beemsterschagen.nl/nw-332-7-3638912/nieuws/glasvezel_in_schagen_de_argumenten_op_een_rijtje.html?page=1)

Meer informatie over de Foto-Eventbox >>> (http://foto-eventbox.nl/)

 

Team Beemster Schagen

 

 

 

E-Fiber_Schagen - Sigge E-Fiber_Schagen - Sigge
Sony 4k TV Sony 4k TV
we zijn er klaar voor we zijn er klaar voor
VR bril VR bril
Cor1 Cor1
275_org (1) 275_org (1)
Thermometer Thermometer
Kerst engeltjes Kerst engeltjes